HP Victus 4060 Ekran Kartlı 14700hx İşlemcili Laptop Alınır mı?

Konumu oku anlarsın imzamda ve hakkımda da bulabilirsin victusa dair her şey gibi konu oldu kaliteli parçası yok istersen sana anakartı cortlayan victusun konusunu atayim hatta konularını.
Bizim arkadaşta Victus var, gayet memnun. 5-6 aydır kullanıyor. Çok iyiymiş.

Tam okuyordum zaten. Bu arada benim attığım laptopun ekran kartı 120w. Onu da söylemek istedim. İşlemciyi bilmiyorum.
tavsiyem nitro 16 eğer ki düşmek isterseniz 30 bine RTX 3070 R7 5800H ve 2TB SSD li bir cihaz var ve daha bombası Lenovo Legion 5 olması.

acer predatorlara bakabilirsiniz kaliteli bir intelli cihaz isterseniz i7 13700HX ile yaklaşık 50 bin lira civarı bir fiyatı var 4070 ile.
Link atabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link atabilir misiniz?
4070 ile 4060 arasında pek fark yok değil mi?

acer predatorlara bakabilirsiniz kaliteli bir intelli cihaz isterseniz i7 13700HX ile yaklaşık 50 bin lira civarı bir fiyatı var 4070 ile.
Throttlestop throttleyi engelleyebiliyor mu?

Abdullah abi videosu var bir tane HP ısınmıyor diye. (Yanlış anlamayın, HP fanı değilim. Monster ve Excalibur dışındakilere açığım. Sadece işlemcisi iyi diye.)

Son düzenleme:
Link atabilir misiniz?

4070 ile 4060 arasında pek fark yok değil mi?

Throttlestop throttleyi engelleyebiliyor mu?

Abdullah abi videosu var bir tane HP ısınmıyor diye.
ısınmıyorda tam performans verebiliyor mu ? köküne kadar limitli bir cihaz https://www.vatanbilgisayar.com/ace...-16gb-1tb-ssd-16inc-w11.html#urun-ozellikleri 4060 bakacaksanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,962
Son üye
walter wonka
Geri