Hangi klavyeyi almalıyım?

turkishnature

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
173
Bütçe
2000
Aradığım özellikler: Kablosuz olması, çok sesli olmaması, mümkünse numpad olması bütçeyi biraz aşabilirim. Ak992 buldum bundan başka hangi model alınabilir?

Aradığım özellikler: Kablosuz olması, çok sesli olmaması, mümkünse numpad olması bütçeyi biraz aşabilirim. Ak992 buldum bundan başka hangi model alınabilir?
Sağlam indirimde hocam bunada bakabilirsiniz

Hocam numpad yeri çok kötü normal olanı yok mu?

Hocam numpad yeri çok kötü normal olanı yok mu?
Hocam şunlarda var bakabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuda vergiyle bütçenizi biraz aşabilir ama güvenilir markadır.

Son düzenleme:
Hocam biri 1 yıldır kullanıyormuş bazı tuşları basmamaya başlamış

Hocam bunlar standart zaten farklı marka ismi koyuyorlar ama aynı klavye

Numpad şart değilse en azından böyle orta kalite bi klavye alman daha sağlıklı olur. Diğerlerinin hem hissiyatı çok iyi olmayabilir hem de ömürleri tartışılır

Numpad şart değilse en azından böyle orta kalite bi klavye alman daha sağlıklı olur. Diğerlerinin hem hissiyatı çok iyi olmayabilir hem de ömürleri tartışılır

Aynı modelin full size olanı neredeyse %40 daha pahalıya geliyor numpad şart değilse üstteki daha mantıklı

Aynı modelin full size olanı neredeyse %40 daha pahalıya geliyor numpad şart değilse üstteki daha mantıklı

Benim için klavyenin kalitesi hiç önemli değil diyosan da böyle bi şey bakabilirsin

Son düzenleme:
Geri