turkishnature
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 173
- Bütçe
- 2000
Aradığım özellikler: Kablosuz olması, çok sesli olmaması, mümkünse numpad olması bütçeyi biraz aşabilirim. Ak992 buldum bundan başka hangi model alınabilir?
Sağlam indirimde hocam bunada bakabilirsinizAradığım özellikler: Kablosuz olması, çok sesli olmaması, mümkünse numpad olması bütçeyi biraz aşabilirim. Ak992 buldum bundan başka hangi model alınabilir?
Hocam şunlarda var bakabilirsinizHocam numpad yeri çok kötü normal olanı yok mu?
Hocam bende fiyatı gözükmüyor amazonunHocam bu ikisi aynı gibi geldi ama amazonda marka var![]()
K96 kablosuz mekanik klavye çift mod 2.4G BT5.0 2-in-1 alıcı PC Smartphone için sıcak değiştirilebilir kırmızı anahtarları ped
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
1099 +262Hocam bende fiyatı gözükmüyor amazonun
Bilemiyorum istisna durumlar olabiliyor çok bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama belli olmazHocam biri 1 yıldır kullanıyormuş bazı tuşları basmamaya başlamış
Aradığım özellikler: Kablosuz olması, çok sesli olmaması, mümkünse numpad olması bütçeyi biraz aşabilirim. Ak992 buldum bundan başka hangi model alınabilir?
![]()
FREEWOLF F68 67 Tuşlu Manyetik Anahtarlı Klavye, RGB, 0,01 mm RT Doğruluk ve 8000 Hz Anketleme Hızı - AliExpress 7
Numpad şart değilse en azından böyle orta kalite bi klavye alman daha sağlıklı olur. Diğerlerinin hem hissiyatı çok iyi olmayabilir hem de ömürleri tartışılır
![]()
FREEWOLF F68 67 Tuşlu Manyetik Anahtarlı Klavye, RGB, 0,01 mm RT Doğruluk ve 8000 Hz Anketleme Hızı - AliExpress 7
Numpad şart değilse en azından böyle orta kalite bi klavye alman daha sağlıklı olur. Diğerlerinin hem hissiyatı çok iyi olmayabilir hem de ömürleri tartışılır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Aula F99 Oyun Mekanik Klavye Üç Modlu 2.4g Kablosuz Bluetooth Kablolu Hot Swap PBT Conta RGB PC Dizüstü Gamer Için 99 Tuşları - AliExpress 7
Aynı modelin full size olanı neredeyse %40 daha pahalıya geliyor numpad şart değilse üstteki daha mantıklı