Portekiz:3-Türkiye:0

Reaksiyon skoru
95
Merhabalar hocalarım bugün galibiyet ya da beraberlik beklerken maalesef mağlubiyet aldık :( Montella gibi bir hoca olduğu sürece ben gruptan çıksak da ben son 16'da İspanya,Fransa gibi rakipler gelirse hiç umudumuz yok.Keşke alttaki gibi bir ilk 11 ile çıksaydık... O zaman belki berabere kalabilirdik 😭😭

Ekler

• Screenshot_2024-06-22-21-09-32-484_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_2024-06-22-21-09-32-484_com.android.chrome~2.jpg
    104.5 KB · Hit: 123
Cenk in artık dönemi bitti bence, santrafor semih yada enes olmalıydı, barış kanatta etkili o şekil devam etmeliydi.

1-mehmet büyükekşi
2-hamit Altıntop
3-vincenzo montella bunlar gidip düzgün adam gelmedikçe başarılı olamayız Kenan varken keremi oynatıyorsun arda varken yorgunmuş yersen yunusu oynatıyorsun barış kanat ama forvet oynatıyorsun gs lobisi iş başında

Cenk in artık dönemi bitti bence, santrafor semih yada enes olmalıydı, barış kanatta etkili o şekil devam etmeliydi.
Ben bilmiyorum hocam ya niye böyle oldu nerde eski Türkiye gücü nerdeee :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk 11'i düzelttim.

Ekler

• Screenshot_2024-06-22-21-13-27-880_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-06-22-21-13-27-880_com.android.chrome.jpg
    404.8 KB · Hit: 65
Merhabalar hocalarım bugün galibiyet ya da beraberlik beklerken maalesef mağlubiyet aldık :( Montella gibi bir hoca olduğu sürece ben gruptan çıksak da ben son 16'da İspanya,Fransa gibi rakipler gelirse hiç umudumuz yok.Keşke alttaki gibi bir ilk 11 ile çıksaydık... O zaman belki berabere kalabilirdik 😭
Zeki abdülkerim ve cenk yerine mert, samet ve yusuf daha iyi

Kanatta ne etti Barış ? Geçen maçta bu maçta sonradan kanada geçti ikisinde de bi halt ettiği yok. Yusuf daha iyi seçenek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi kalesine atan Samet'mi dalga geçmeyin Allah aşkına ya.
Samet in 1 2 hatası var ama önemli top kesmeleri de çok var. 2 maçtır abdulkerim yatıyor samet kurtarıyor olan topu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,119
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri