ps5 almak istiyorum sizce almalı mıyım ne yapmam lazım

Berkyozclk

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
344
hic konsolum olmadı ama pcye cıkan cogu aaa hikayeli oyunu oynadım ps5te oyun almak pahalı mı veya hangi modeli almam daha iyi olur slim daha iyi gibi dusunuyorum cdli olanı mı almalıyım sizce

sene sonunda ps5 pro çıkacaktı sanırım. bir aceleniz yoksa onu bekleyin

Bence ps alamk çok mantıklı degil onun yerine bir sistem almak daha mantıklı hem ps'de oyunlar çok pahalı

iyi bi pc var zaten bende suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka proya gerek varmıki
hocam 2 ila 4 kat daha iyi ray tracing performansı ve %50 ye yakın bir performans artışı bekleniyor. eğer acelesi yoksa bekleyin derim

hocam 2 ila 4 kat daha iyi ray tracing performansı ve %50 ye yakın bir performans artışı bekleniyor. eğer acelesi yoksa bekleyin derim
aga acelem yokta yani fiyatı da fazla olur o kadar da vermem şuanki ps5 slim 20k falan

aga acelem yokta yani fiyatı da fazla olur o kadar da vermem şuanki ps5 slim 20k falan
hocam tabi bütçeye bir şey diyemem tercih size kalmış fakat ben abartılacak kadar pahalı olacağını düşünmüyorum ps5 20k ise ps5 pro da 25k felan olur. 5k fazla verip böyle bir cihaz almak çok daha iyi olur

hocam tabi bütçeye bir şey diyemem tercih size kalmış fakat ben abartılacak kadar pahalı olacağını düşünmüyorum ps5 20k ise ps5 pro da 25k felan olur. 5k fazla verip böyle bir cihaz almak çok daha iyi olur
aga 30k falan olursa almam ama dedigin gibiyse okey gibi ama 6 ay beklemekte sarmaz hic

aga 30k falan olursa almam ama dedigin gibiyse okey gibi ama 6 ay beklemekte sarmaz hic
yani hocam benim tahminim böyle kesin bir şey diyemem. yerinizde olsam 6 ayda para biriktirir ne olur ne olmaz bir köşeye atardım 30k da olabilir 35k da olabilir. bizim satıcılarımızın da insiyatifine kalmış bir şey aslında, adam yurtdışındaki 1000 dolarlık cihazı getirip 1200 e satıyor yani.

yani hocam benim tahminim böyle kesin bir şey diyemem. yerinizde olsam 6 ayda para biriktirir ne olur ne olmaz bir köşeye atardım 30k da olabilir 35k da olabilir. bizim satıcılarımızın da insiyatifine kalmış bir şey aslında, adam yurtdışındaki 1000 dolarlık cihazı getirip 1200 e satıyor yani.
mantıklı gelmedi gibi bana slim yeter zaten zamanı geldiginda gta 6 acar umarım

Ps’de oyunlar çok da pahalı değil hatta şuan rdr2 deluxe 200tl(örnek) ve ayrıca kutulu oyun oynayıp satma avantajın da var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,964
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri