Arkadaşlar dag bisikleti önerisi?

ahmet1111

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
10000
10-15bin tl internetten dag bisikleti almayı düşünüyorum.Salcano astro gibi ozelliği ve fiyat performansı iyi ve göze güzel gozuken bisiklet önerir misiniz?

10-15bin tl internetten dag bisikleti almayı düşünüyorum.Salcano astro gibi ozelliği ve fiyat performansı iyi ve göze güzel gozuken bisiklet önerir misiniz?
Merhaba, Öncelikle kaliteli bir şey almak istiyorsanız 2. el almanızı öneririm. Sıfır alacağım diyorsanız bu model de iyidir. 2. el almak isterseniz de şehrinizi söylerseniz sizin için bakabilirim.

Bisiklet bayiden alınır İnternet fiyatından her zaman %5 %10 daha ucuza alırsın kron ve carraro nun serilerine bakabilirsin tecrübe sahibi değilsen 2.el bakma

Merhaba, Öncelikle kaliteli bir şey almak istiyorsanız 2. el almanızı öneririm. Sıfır alacağım diyorsanız bu model de iyidir. 2. el almak isterseniz de şehrinizi söylerseniz sizin için bakabilirim.
Adana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bisiklet bayiden alınır İnternet fiyatından her zaman %5 %10 daha ucuza alırsın kron ve carraro nun serilerine bakabilirsin tecrübe sahibi değilsen 2.el bakma
Tecrübem yok koy,dag ve şehir içinde kullanacam. Astro gözüme şık geldi ama yolda bırakmayan sağlam olması da önemli

2. el rockrider (btwin) bisikletlere bakın st520 st530 st540 lara

yeni çıkan CUES setli bianchi/carraro modellere bakmanızı tavsiye ederim örnek olarak
bisiklet bayilerinde nakit alımda genellikle %5/10 indirimle alım yapabiliyorsunuz bir bayiye sormanızı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,900
Üyeler
187,748
Son üye
jabbw
Geri