sonraki ay spora başlıycam

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
893
bir sonraki ay tekrardan spora başlıycam yaptıgım çogu haraketi unutum aranızdan gidenler bana bi program hazırlama şansınız var mı hocanın ve4rdigi program bok gibi oluyor

bir sonraki ay tekrardan spora başlıycam yaptıgım çogu haraketi unutum aranızdan gidenler bana bi program hazırlama şansınız var mı hocanın ve4rdigi program bok gibi oluyor
bence vucudunun alışması için süresini tam veremem sen kendi vucudunu daha iyi tanırsın full body yap baktın ağırlık arttı sağlam olmaya başladın o zamanda splite geçersin

Silindi

bence vucudunun alışması için süresini tam veremem sen kendi vucudunu daha iyi tanırsın full body yap baktın ağırlık arttı sağlam olmaya başladın o zamanda splite geçersin
Full bady mi gireceksin split mi
eeee split ne oluyor 😅😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eee sen spor yapmadın mi daha önce bilmiş olman lazım 😄
Kürşat hocam yaptım da aplit 1 gun 2 beden bolgesi mi oluyordu tam Türkçesi soyleniyorse belki anlarim

Fazla uzun sürmez max 3 hafta ilk 2 hafta ısınma olucak
Sonra toz kullanicam (yemek yiyemiyorum )

Split bölgesel antrenman demek yani hangi bölge çalışacaksın ona göre program uygulanıyor atıyorum 2 bölge çalıyorsun buna split denir ama tüm vücut çalışıyorsan fullbady denir
Hee o zaman split hocam tamam tamam fullbody 1 gunde tum vucut oluyordu (sanırım)

Hocalara karşı genelleme yapman hiç hoş değil bence, seni kınıyorum.
Kınayabılirsin sorun yok ben alt alt takım salonlara gideceğim için bu tip salonları onun için böyle yazdım yoksa yani macfite falan giderim yani neden olmasın ama alt salonlara gideceğim macfite falan gitmeyi düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genede bi kişi program yapanaz mı ya bu konuda biraz acemiyim 9 ay falan gitim 9 ay da klasik hocanın verdigi kagıtla gitim irileştim az bişey digerlerinin kendi programi vardı adam geldi ilk ay 0 kas 4 ay da sekili sukuli 7 ay da adam ayı boğan oldu. Fizik olarak cok iyidi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,679
Üyeler
188,296
Son üye
krbk78
Geri