Yardım Yeni aldığım iphone 13 te instagram açılmıyor

Lhynix

80+
Reaksiyon skoru
1
İphone 13 yeni aldım daha bugün elime geçti instagramı indirdim, açmaya çalıştığım zaman Sayfa Şu Anda Kullanılamıyor hatası veriyor youtube dan baktım ama hiçbiri işe yaramadı.Lütfen yardım edin o kadar para verdim içim gidiyo

İphone 13 yeni aldım daha bugün elime geçti instagramı indirdim, açmaya çalıştığım zaman Sayfa Şu Anda Kullanılamıyor hatası veriyor youtube dan baktım ama hiçbiri işe yaramadı.Lütfen yardım edin o kadar para verdim içim gidiyo
Bir video çekebilir misin hocam? Ayrıca ürünü nereden aldınız?

Bir video çekebilir misin hocam? Ayrıca ürünü nereden aldınız?
1719411118684.png

hocam bu hatayı veriyor telefonu ise hepsiburadadan aldım kendisi satıyor direkt

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bugün 15pro maç aldım aynı sorum bende de var sorunu çözebildiniz mi hocam

Son düzenleme:
Aynı sorunu bende yaşadım. Bugün 13 aldım Instagram inmiyor hata veriyor çözebilirsen bana da söyler misiniz lütfen

bu dnsyi ekleyin

• 9.9.9.9
  • 149.112.112.112

Aynı sıkıntıyı iPhone 15'te yaşıyorum çözümü bilen veya yapan biri var mı ?

Ben şimdi Facebook ve messengerı yükledim onları kurunca instagram da geldi isterseniz deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri