Bir video çekebilir misin hocam? Ayrıca ürünü nereden aldınız?İphone 13 yeni aldım daha bugün elime geçti instagramı indirdim, açmaya çalıştığım zaman Sayfa Şu Anda Kullanılamıyor hatası veriyor youtube dan baktım ama hiçbiri işe yaramadı.Lütfen yardım edin o kadar para verdim içim gidiyo
Bir video çekebilir misin hocam? Ayrıca ürünü nereden aldınız?
Meta hesabın hata veriyor gibi duruyor, başka telefondan veya bilgisayardan girebiliyor musun hesaba?Alıntıyı görüntüle
hocam bu hatayı veriyor telefonu ise hepsiburadadan aldım kendisi satıyor direkt
girebiliyorum hem pc den hemde androiddenMeta hesabın hata veriyor gibi duruyor, başka telefondan veya bilgisayardan girebiliyor musun hesaba?
Telefonunuz ve uygulama güncel mi?girebiliyorum hem pc den hemde androidden
iphone da ios 17 var şuan instada güncel diye biliyorum appstore dan bikaç kere silip indirmiştimTelefonunuz ve uygulama güncel mi?
Bende bugün 15pro maç aldım aynı sorum bende de var sorunu çözebildiniz mi hocamİphone 13 yeni aldım daha bugün elime geçti instagramı indirdim, açmaya çalıştığım zaman Sayfa Şu Anda Kullanılamıyor hatası veriyor youtube dan baktım ama hiçbiri işe yaramadı.Lütfen yardım edin o kadar para verdim içim gidiyo
Aynı sorunu bende yaşadım. Bugün 13 aldım Instagram inmiyor hata veriyor çözebilirsen bana da söyler misiniz lütfenİphone 13 yeni aldım daha bugün elime geçti instagramı indirdim, açmaya çalıştığım zaman Sayfa Şu Anda Kullanılamıyor hatası veriyor youtube dan baktım ama hiçbiri işe yaramadı.Lütfen yardım edin o kadar para verdim içim gidiyo