bende de r5 56000 var yaz aylarında valoda 88 87 derrecelrı goruyor bunu alsam ıs gorur mu![]()
Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Freezer X127 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Addressable RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu...www.teknobiyotik.com
bu bütçede en iyisi bu hocam derseniz 1200 e falan çıkarım thermalright assassin king 120 SE ve ID cooling se 214 xt varbende de r5 56000 var yaz aylarında valoda 88 87 derrecelrı goruyor bunu alsam ıs gorur mu
sa hocam bendede i5-13400f var ne önerirsin sıvı soğutma kule farketmez parasına değsin yeterbu bütçede en iyisi bu hocam derseniz 1200 e falan çıkarım thermalright assassin king 120 SE ve ID cooling se 214 xt var
ve evet işinizi gayet görür
sıvısa hocam bendede i5-13400f var ne önerirsin sıvı soğutma kule farketmez parasına değsin yeter
bi arkadaş le ler kötü ls al dedi arada 1.1k fiyat farkı var değer mi?sıvı
![]()
DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.149,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kule tipi
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Thermalright peerless assasin 60 dereecyi bile görmedim daha i5 13400f varsa hocam bendede i5-13400f var ne önerirsin sıvı soğutma kule farketmez parasına değsin yeter
macun ne kullandın hocamThermalright peerless assasin 60 dereecyi bile görmedim daha i5 13400f var
Kendi içinden çıkan macunu kullandım, kaliteli bir macundur.macun ne kullandın hocam
takarken ekran kartını söktünüz mü? bide çok büyük mü ramlere falan değiyor mu sizin kasa ve anakartınız farklıdır benden çok büyükse sıkıntı çıkarabilirKendi içinden çıkan macunu kullandım, kaliteli bir macundur.
Evet ekran kartını söktüm, kılı kılına sığdı ekran kartının yanına. Stok soğutucuya göre baya baya büyük. Anakartım h610m-k, kasam thermaltake view 200 tg. Ramlara değiyor, o yüzden mandallı sistem yapmışlar. Fanı biraz daha yukarıya takabiliyorsunuz.takarken ekran kartını söktünüz mü? bide çok büyük mü ramlere falan değiyor mu sizin kasa ve anakartınız farklıdır benden çok büyükse sıkıntı çıkarabilir