🔥İndirim Mediamarkt Apple Watch İndirimleri

Ne ara aldınız kardo :) Cellular olmama ihtimali umrumda değil satış sözleşmesinde cellular yazıyor :) Eyvallah bro ben yazdığımı geri alıyorum.

Son düzenleme:
alınabiliyor ancak siparişlerde gözükmüyor hayırlısı bakalım. bir yanlışlık var ama göreceğiz. verdim sipariş

alınabiliyor ancak siparişlerde gözükmüyor hayırlısı bakalım. bir yanlışlık var ama göreceğiz. verdim sipariş
siparişlerde hemen gözükmez hocam. biraz bekleyin mail gelecek sonrasında gözükecek. mediamarkt'ın mehşur bug'udur.

44mm alabilen var mı? Siteden de kaldırdılar ürünleri sanırım.

siparişlerde hemen gözükmez hocam. biraz bekleyin mail gelecek sonrasında gözükecek. mediamarkt'ın mehşur bug'udur.
Hocam apple ürünlerine yabancıyım eşime ve anneme hediye olarak aldım, gelen ürünlerde hata olursa karşılaştırma amacıyla. ,sipariş ettiğim ürünlerin akakçe vb siteler üzerindeki model ve fiyat karşılığını paylaşman mümkün müdür? Bu işlerden anlarım aslında ama se2 diyen var se diyen var 2,3bin tl fiyat oynayan var, 8.500 fiyat oynayan var tam anlayamadım yardımcı olursan sevinirim.

Aldığım Ürünler:
APPLE Watch SE 2023 GPS + Cellular MRG73TU/A 40 mm Gece Yarısı Alüminyum Kasa ve Gece Yarısı Spor Kordon - S/M
APPLE Watch SE 2023 GPS + Cellular MRGE3TU/A 40 mm Gece Yarısı Alüminyum Kasa ve Gece Yarısı Spor Loop

çok ciddi bir fiyat farkı olmadığına kanaat getirdim ve siparişleri iptal ettim bilginize.

Son düzenleme:
Gittim teknosadan baktım tercih meselesi lakin 40mm bayan okey erkekde güreşçi değilse çok güzel olsu bence. Temel amaç alo demesi gerisi çok mühim değil.

Linkleri galiba direkt Telegram'dan almışsın. Hepsi refli dikkat edelim lütfen.

Geri