fury_
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,164
Merhaba, işlemci değiştireceğim soğutma arıyorum. Sıvı hava farketmez ama aşırı pahalı olmasın. 240mm. 3500 liraya kadar verebilirim.
Corsair H100
MSI Mag CoreLiquid M240
Cooler Master MasterLiquid ML240L
Hangileri iyi?
Kasaya sığacağından çok emin değilim arkası önü heryeri fan dolu sıvılar biraz daha küçük![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
valla bilgim yok sığarmı ama bu rahat işini görür o işlemci için sıvı soğutma daha büyük oluyor.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
3 üründe değilMerhaba, işlemci değiştireceğim soğutma arıyorum. Sıvı hava farketmez ama aşırı pahalı olmasın. 240mm. 3500 liraya kadar verebilirim.
Corsair H100
MSI Mag CoreLiquid M240
Cooler Master MasterLiquid ML240L
Hangileri iyi?
evet attığım soğutucu işini görür rahat ama sığarmı bilmiyorum hocam.Daha yeni termal değiştirdim sıcaklığı 75 üstünde kasa çok sıcak
işlemci ekran kartı soğutma değiştircem kısa profil amd stok soğutucu yetersiz gelir diye düşünüyorumevet attığım soğutucu işini görür rahat ama sığarmı bilmiyorum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence bütçe olsada sıvı soğutma gereksiz masraf olur.
Çok anlamıyorum ama patlama riski varmı yani biyerinden su akma vesaire ve suyunu değiştirmek gerekiyor mu3 üründe değil
![]()
Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.879,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hangi işlemciye geçeceksin.işlemci ekran kartı soğutma değiştircem kısa profil amd stok soğutucu yetersiz gelir diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok anlamıyorum ama patlama riski varmı yani biyerinden su akma vesaire ve suyunu değiştirmek gerekiyor mu
tamam attığım hava soğutucu yeterli olur rahat.Ryzen 5 5600
5600 için kalkıpta sıvı alma sakın hocam phantom yeterde artar bile ayrıca anakartın neRyzen 5 5600