AMD ekran kartı siyah ekran da kalıyor

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
5
Pc de normal takılıyordum birden siyah ekran verdi kapadım açtım düzeldi sandım driverda çalışmıyordu acmaya calistigimda bu hatayı verdi ddu yaptım tekrardan yükledim çalıştı tekrar siyah ekran yedim şuan islemcim apu sisteme uygun ekran kartini cikartiyorum hdmi anakarta takılı siyah ekranda kalıyor mouse klavye ışığı dahi yanmiyor yaşamış veya bilgisi olan varsa yardimci olsn lütfen

Ekler

• Screenshot_20240627_233744_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20240627_233744_com.android.gallery3d.jpg
    158.2 KB · Hit: 96
Pc de normal takılıyordum birden siyah ekran verdi kapadım açtım düzeldi sandım driverda çalışmıyordu ddu yaptım tekrardan yükledim çalıştı tekrar siyah ekran yedim şuan islemcim apu sisteme uygun ekran kartini cikartiyorum hdmi anakarta takılı siyah ekranda kalıyor mouse klavye ışığı dahi yanmiyor yaşamış veya bilgisi olan varsa yardimci olsn lütfen
Ekran kartı ne PSU ne

Pc de normal takılıyordum birden siyah ekran verdi kapadım açtım düzeldi sandım driverda çalışmıyordu acmaya calistigimda bu hatayı verdi ddu yaptım tekrardan yükledim çalıştı tekrar siyah ekran yedim şuan islemcim apu sisteme uygun ekran kartini cikartiyorum hdmi anakarta takılı siyah ekranda kalıyor mouse klavye ışığı dahi yanmiyor yaşamış veya bilgisi olan varsa yardimci olsn lütfen
burdaki çözümü denermisin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attığım linkteki çözümü denermisin?

burdaki çözümü denermisin?
kanka pc yi acamiyorum bios ekrani gelmeden siyah ekran geliyor

Yüksek ihtimalle Wattman sorunu. Rx 580 ekran kartlarında çok görülür, kendim de yaşadım. Ekran hiç gelmiyorsa ekran kartın hakkı rahmetine kavuştu demek olabilir. Bir servise göster bence.

Geri