eren28tr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,400
psuyu kapatıp bios pilini çıkar 1 dk bekle geri tak.asus prime a320m-k kioxia 500 gb ssd 2x 8gb xpg ram rx580 r5 4600g
psuyu kapatıp bios pilini çıkar 1 dk bekle geri tak.asus prime a320m-k kioxia 500 gb ssd 2x 8gb xpg ram rx580 r5 4600g
yok kanka olmadi değişen bisey yokdikkatli oku belirtmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
psuyu kapatıp bios pilini çıkar 1 dk bekle geri tak tam sistemini yazarmısın?
apu işlemci takılı değilmi şuan?yok kanka olmadi değişen bisey yok
yok kank ayni degisen bisey yokdikkatli oku belirtmiş.
psuyu kapatıp bios pilini çıkar 1 dk bekle geri tak tam sistemini yazarmısın?
takılı takılı az önce açtım ddu yaptim hattaapu işlemci takılı değilmi şuan?
ssd hdd ne varsa takılı olarak sabit disk onları çıkarıp denermisin?yok kank ayni degisen bisey yok
takılı takılı az önce açtım ddu yaptim hatta
anlamadım hocam apu işlemci varken açılıyor yani bilgisayar öylemi?yok kank ayni degisen bisey yok
takılı takılı az önce açtım ddu yaptim hatta
açıldı apu olarakssd hdd ne varsa takılı olarak sabit disk onları çıkarıp denermisin?
anlamadım hocam apu işlemci varken açılıyor yani bilgisayar öylemi?
açıldı apu olarak
burdaki gibi kaldır dene hocam.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
az öncede böyle yaptimda tekrar yapiyorumburdaki gibi kaldır dene hocam.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
okey yeniden başladıburdaki gibi kaldır dene hocam.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
ne yeniden başladı hocam?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
az öncede böyle yaptimda tekrar yapiyorum
okey yeniden başladı
ne yeniden başladı h
reis ddu yaptim pc yeniden başladı nabiyim şimdine yeniden başladı hocam?
görüntü geldi az öncede böyle oldu driver yukleyince gidiyorekran kartını takıp dene görüntü gelecekmi diye.
görüntü geldi az öncede böyle oldu driver yukleyince gidiyor