Tommy Alemdar
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Beyler monsterlar hakkında neden bu kadar eleştiri var birde tulpar alınır mı alıp kullanana varsa yazarsa sevinirim
Dandik kasa. Ddr5 parasına kötü işlemcili ddr4 sistemBeyler monsterlar hakkında neden bu kadar eleştiri var birde tulpar alınır mı alıp kullanana varsa yazarsa sevinirim
Dostum ben eski Tulpar kullanıcısıyım Acer, Asus ve Msi karşısında performansı bir tık aşağıda olabilir ama garanti ve servis konusunda çok iyiler zaten ömür boyu termal macun, ped değişimi ve temizlik yapıyorlar onun dışında benim wifi kartım bozulmuştu garantisi olmamasına rağmen ücretsiz değiştirdiler.Beyler monsterlar hakkında neden bu kadar eleştiri var birde tulpar alınır mı alıp kullanana varsa yazarsa sevinirim
hocam sıcaklık nasıl oluyor soğutu kullansam nasıl olurDostum ben eski Tulpar kullanıcısıyım Acer, Asus ve Msi karşısında performansı bir tık aşağıda olabilir ama garanti ve servis konusunda çok iyiler zaten ömür boyu termal macun, ped değişimi ve temizlik yapıyorlar onun dışında benim wifi kartım bozulmuştu garantisi olmamasına rağmen ücretsiz değiştirdiler.
Ömür boyu bakım yerine laptop kaliteli olsunDostum ben eski Tulpar kullanıcısıyım Acer, Asus ve Msi karşısında performansı bir tık aşağıda olabilir ama garanti ve servis konusunda çok iyiler zaten ömür boyu termal macun, ped değişimi ve temizlik yapıyorlar onun dışında benim wifi kartım bozulmuştu garantisi olmamasına rağmen ücretsiz değiştirdiler.
Isınıyor ama çoğu laptopla aynı derecelerdeydi diye hatırlıyorum ve soğutucunun çok faydası oluyorhocam sıcaklık nasıl oluyor soğutu kullansam nasıl olur
eyvallah hocamIsınıyor ama çoğu laptopla aynı derecelerdeydi diye hatırlıyorum ve soğutucunun çok faydası oluyor