Monster Tulpar 4060Lı laptop nasıl

Reaksiyon skoru
3
Beyler monsterlar hakkında neden bu kadar eleştiri var birde tulpar alınır mı alıp kullanana varsa yazarsa sevinirim

Dostum ben denedim pek beğenmedim.monster hakkında olumlu seylere kulak asma hepsi yalancı.

Beyler monsterlar hakkında neden bu kadar eleştiri var birde tulpar alınır mı alıp kullanana varsa yazarsa sevinirim
Dostum ben eski Tulpar kullanıcısıyım Acer, Asus ve Msi karşısında performansı bir tık aşağıda olabilir ama garanti ve servis konusunda çok iyiler zaten ömür boyu termal macun, ped değişimi ve temizlik yapıyorlar onun dışında benim wifi kartım bozulmuştu garantisi olmamasına rağmen ücretsiz değiştirdiler.

Dostum ben eski Tulpar kullanıcısıyım Acer, Asus ve Msi karşısında performansı bir tık aşağıda olabilir ama garanti ve servis konusunda çok iyiler zaten ömür boyu termal macun, ped değişimi ve temizlik yapıyorlar onun dışında benim wifi kartım bozulmuştu garantisi olmamasına rağmen ücretsiz değiştirdiler.
hocam sıcaklık nasıl oluyor soğutu kullansam nasıl olur

Ömür boyu bakım yerine laptop kaliteli olsun

Tulpar serisinden 1-2 model alınabilir ama yinede tercih edilmez bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri