Vlu Thinwater
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 143
Arkadaşlar mahalleden tanıdık bir abim var 4700 TL'ye rtx 2060ı bırakırım dedi testi de orada yaparım büyük ihtimalle siz ne düşünüyorsunuz?
Bence hiç girme o işeArkadaşlar mahalleden tanıdık bir abim var 4700 TL'ye rtx 2060ı bırakırım dedi testi de orada yaparım büyük ihtimalle siz ne düşünüyorsunuz?
Eğer nvidia takıntın yoksa rx6600 bakabilirsin biraz daha katıpArkadaşlar mahalleden tanıdık bir abim var 4700 TL'ye rtx 2060ı bırakırım dedi testi de orada yaparım büyük ihtimalle siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam 3100 ile çok darboğaz yapmaz demiinternet cafeden alınmaz 7/24 sistemleri açık çalışıyor.
buradan direk şahıstan alırsanız daha temiz olur. Fiyatlarda hemen hemen aynı
kartın ırzına gecılmıstır buyuk ıhtımalleArkadaşlar mahalleden tanıdık bir abim var 4700 TL'ye rtx 2060ı bırakırım dedi testi de orada yaparım büyük ihtimalle siz ne düşünüyorsunuz?
o zaman hiç bulaşmıyorum netten aramaya devamkartın ırzına gecılmıstır buyuk ıhtımalle![]()
aynen oyleo zaman hiç bulaşmıyorum netten aramaya devam
darboğaz yapıyor bende 6600 le %25 30 yapıyor 2060 lada %20 yaparÖyle mi diyorsunuz dostlar ya birinden aldım 1660 super sorunsuz çalışıyor dedi chipset arızası falan çıktı geri iade ettim güvenemiyorum da artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 3100 ile çok darboğaz yapmaz demi
Bendede 3100 var ben gtx 1050 kullanıyorum ama rtx 2060a darboğaz yapmaz bence yaparsada fark etmezsinÖyle mi diyorsunuz dostlar ya birinden aldım 1660 super sorunsuz çalışıyor dedi chipset arızası falan çıktı geri iade ettim güvenemiyorum da artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 3100 ile çok darboğaz yapmaz demi