Ne için kullanacaksın?Merhabalar
Ben telefon alıcaktım ama S23 ve S24 arasında kaldım. Snapdragon Gen 2 mi yoksa Exynos 2400 mü daha iyi karar veremedim. Bilen varsa fikrini danışabilirmi
Teşekkürler
Sıcaklıklara falan da bakmak lazım.Abi ama karşılaştırma sitesine giriyorum SD 8 Gen 2 sadece memory de önde onun dışında Exynos 2400 ciddi anlamda fark atmış
Benim babamdada S23 var cidden çelik gibi cihaz ama S24 daha yeni ve daha performanslı diye düşünüyorum ama Exynos kafamı kurcalıyoSD 8 gen 2
Evet çok iyi işlemci ama sanki Exynos daha performanslı ama işte ExynosSıcaklıklara falan da bakmak lazım.
SD 8 Gen 2 Sağlam İşlemci.
Hocam diğer forumlara baktım çoğunluk Exynos demiş. Daha verimliymiş öyle diyorlar. Performansları sanırsam yakın veya Exynos bir tık önde.Benim babamdada S23 var cidden çelik gibi cihaz ama S24 daha yeni ve daha performanslı diye düşünüyorum ama Exynos kafamı kurcalıyo
Merhabalar
Ben telefon alıcaktım ama S23 ve S24 arasında kaldım. Snapdragon Gen 2 mi yoksa Exynos 2400 mü daha iyi karar veremedim. Bilen varsa fikrini danışabilirmi
Teşekkürler
Samsung'un 2 farklı versiyonları vardı hep. Exynos ve Snapdragon. ( Tabii yanlış hatırlamıyorsam. ) Daima bütçe arttırıp SD Versiyonunu alın diyordu çoğu kişi. Bir nedeni olmalı her halde ?Benim babamdada S23 var cidden çelik gibi cihaz ama S24 daha yeni ve daha performanslı diye düşünüyorum ama Exynos kafamı kurcalıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet çok iyi işlemci ama sanki Exynos daha performanslı ama işte Exynos
Hocam peki Snapdragon versiyonu Türkiyede yokmu şu andaSamsung'un 2 farklı versiyonları vardı hep. Exynos ve Snapdragon. ( Tabii yanlış hatırlamıyorsam. ) Daima bütçe arttırıp SD Versiyonunu alın diyordu çoğu kişi. Bir nedeni olmalı her halde ?
Ayrıca sanırım S25 Serisi çıkıyor, bilmiyorum tam takip etmedim telefonları. Fakat geliyorsa bekle.