Alınır gayet güzel bir anakart.Gigabyte b450m s2h kullanan varmi
Ses karti nasildir alınır mı?
Alınır giriş seviyesi için en iyi kartlardan bir tanesidir.Gigabyte b450m s2h kullanan varmi
Ses karti nasildir alınır mı?
Giris seviye dediniz ama ben 2070 ve 3600 ile kullanmayi düşünüyorum overclock yapmayacagim bi sikinti cikarmiAlınır giriş seviyesi için en iyi kartlardan bir tanesidir.
Çıkmaz.Giris seviye dediniz ama ben 2070 ve 3600 ile kullanmayi düşünüyorum overclock yapmayacagim bi sikinti cikarmi
Peki içindeki ses karti nasıldırÇıkmaz.
Hayır hayır hiçbir sıkıntı çıkmaz. Ama bütçe varsa mesela B450 Tomahawk Max fln çok daha hoş olurdu. Ama çıkartmaz kullanılabilir.Giris seviye dediniz ama ben 2070 ve 3600 ile kullanmayi düşünüyorum overclock yapmayacagim bi sikinti cikarmi
Güzeldir ama çok üst düzey bir şey beklemeyin. Hatta harici almayacaksanız hiçbir karttan beklemeyin.Peki içindeki ses karti nasıldır
Kulaklikla kullanacagim zatenHayır hayır hiçbir sıkıntı çıkmaz. Ama bütçe varsa mesela B450 Tomahawk Max fln çok daha hoş olurdu. Ama çıkartmaz kullanılabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzeldir ama çok üst düzey bir şey beklemeyin. Hatta harici almayacaksanız hiçbir karttan beklemeyin.
R5 3600 + 1660Ti'lı sistemi S2H ile kullandım. (Şu an DS3H kullanıyorum)Kulaklikla kullanacagim zaten
Sağolun hocamR5 3600 + 1660Ti'lı sistemi S2H ile kullandım. (Şu an DS3H kullanıyorum)
Kullandığım süre içerisinde Gitar amfisi-hoparlör-kulaklık her türlü cihazdan ses çıkışı aldım.
Ses kalitesinde hiç bir sorun görmedim, gayet iyi seviyede.