Öneri Fps Oyunları İçin Wireless Kulaklık

ceham

80+
Reaksiyon skoru
67
Bütçe
5000
Valorant gibi oyunlatda ve diğer rekabetçi oyunlarda ses kasabileceğim ve net bir şekilde sesimin gideceği kablosuz kulaklık arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hikayeli oyunlar da oynuyorum.

7.1 bir kulaklık almalısın ve steelseries veya corsair v.s markaları tercih etmelisin aklında kulaklık varsa yazabilirsin sana yardımcı olabilirim.

Aklimda kulaklik yok link atabilir misin
tabii ki oyuncuların genel olarak tercih ettiği bir marka olarak HYPERX cloud 3 wireless önerebilirim 4200 tl kablosuz HYPERX cloud 3 wireless
başlıca özellikleri=>
  • Kablosuz Bağlantı: 2.4GHz kablosuz bağlantı üzerinden çalışır, bu sayede oyunculara özgürlük ve hareket serbestliği sağlar.
  • Ses Kalitesi: 50mm neodimyum sürücülerle donatılmıştır ve dolby surround 7.1 ses özelliği sunar, bu da oyun deneyimini iyileştirir.
  • Konfor: Yumuşak yapılı, hafif ve nefes alabilen kulak yastıkları ile uzun süreli kullanımda bile konfor sunar.
  • Batarya Ömrü: Tam şarjda 30 saate kadar kullanım sağlayabilir, böylece uzun oyun seansları için idealdir.
  • Mikrofon: Gürültü engelleme özelliğine sahip ses kalitesi yüksek bir mikrofonu vardır, bu da net iletişim sağlar.
  • Kontroller: Kulaklık üzerinde yer alan kontroller sayesinde ses düzeyini ayarlamak, mikrofonu sessize almak gibi işlemler kolaylıkla yapılabilir.

tabii ki oyuncuların genel olarak tercih ettiği bir marka olarak HYPERX cloud 3 wireless önerebilirim 4200 tl kablosuz HYPERX cloud 3 wireless
başlıca özellikleri=>
  • Kablosuz Bağlantı: 2.4GHz kablosuz bağlantı üzerinden çalışır, bu sayede oyunculara özgürlük ve hareket serbestliği sağlar.
  • Ses Kalitesi: 50mm neodimyum sürücülerle donatılmıştır ve dolby surround 7.1 ses özelliği sunar, bu da oyun deneyimini iyileştirir.
  • Konfor: Yumuşak yapılı, hafif ve nefes alabilen kulak yastıkları ile uzun süreli kullanımda bile konfor sunar.
  • Batarya Ömrü: Tam şarjda 30 saate kadar kullanım sağlayabilir, böylece uzun oyun seansları için idealdir.
  • Mikrofon: Gürültü engelleme özelliğine sahip ses kalitesi yüksek bir mikrofonu vardır, bu da net iletişim sağlar.
  • Kontroller: Kulaklık üzerinde yer alan kontroller sayesinde ses düzeyini ayarlamak, mikrofonu sessize almak gibi işlemler kolaylıkla yapılabilir.
tam şarjda 100 saatten fazla kullanım sağlıyor

başlıca özellikleri=>
Daha once kullandiniz mi sizin deneyimlerinizi de duymak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam şarjda 100 saatten fazla kullanım sağlıyor
Ayni sekil sizin de

Daha once kullandiniz mi sizin deneyimlerinizi de duymak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayni sekil sizin de
oyunlarda rahatlıkla ses kasabiliyorum
gecikme yok
mikrofonu oyunlar için yeterli mikrofonu 24bit yapınca dahada iyi oluyor sesi ama daha hızlı şarjı bitiyor
kulaklığı 24bit ses olarak hiç dinleyemedim youtube 16bit destekliyorama çok daha iyi olacaktır
müziklerde bass az ama benim için çokta etkisi yok oyun için aldım zaten
100 saatten fazla şarj süresi var 16bit te

Razer barracuda x önerebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,524
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans