İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,730
Bu fiyatta güçlü işlemcili tablet isteyenler için en iyi seçenek.
Son düzenleme:
Bende vardı ekran kartı ile takas ettim biraz daha düşerse alırım mukmemel bisiydi
iPad 10. Nesil 15000 TL, iPad 9. Nesil 9000 TL. Aradaki fiyat farkı 6000 TL.Bence daha da düşecek çünkü sürekli düşüşte kimse iPad 10 var iken yakın fiyata eski görünümlü bir tablete 9.5/10k vermez
Bence daha da düşecek çünkü sürekli düşüşte kimse iPad 10 var iken yakın fiyata eski görünümlü bir tablete 9.5/10k vermez
Bilgisayardan bakınca Troy Apple satıcılı şekilde 8999 TL' e gözüküyor ve sepete ekleniyor. Ama telefondan bakınca çıkmıyor niye öyle anlamadım.Bende 9800 TL diyor kuponla falan mı düşüyor yoksa fiyatı mı arttı ?
Satıcı farklı demekki ama mobilde neden o satıcı çıkmıyor onu bende anlamadımBilgisayardan bakınca Troy Apple satıcılı şekilde 8999 TL' e gözüküyor ve sepete ekleniyor. Ama telefondan bakınca çıkmıyor niye öyle anlamadım.
Bağlantıyı değiştirdim şimdi çıkıyor.Satıcı farklı demekki ama mobilde neden o satıcı çıkmıyor onu bende anlamadım
aynı mantıkla ipad air varken ipad 10 almak mantıksız ki bence aradaki fark daha fazlaBence daha da düşecek çünkü sürekli düşüşte kimse iPad 10 var iken yakın fiyata eski görünümlü bir tablete 9.5/10k vermez