Rx 7900 gre hangi marka alınmalı

55 56 900 rpm fan hızlerinda çalışıyor ve kasam suan kucuk iyi hava akişı yok ona ragmen bu sıcakliklar gayet iyi. Kasamı 3000d airflow la degistiricem. 2 derecelerde bir fark daha eder hocam. Baska bir sorunuz varsa eger cevaplarim.
Bende 3000d airflow alacaktım hocam içime su serptiniz çok teşekkür ederim

Fiyatların çoğuna zam geldi bugün, Nvidia tarafinda da zam var. Sebep nedir acaba

Bende 3000d airflow alacaktım hocam içime su serptiniz çok teşekkür ederim
3000d airflow alma. Parasını hakeden bir kasa değil BENCE.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz kombo yapabilirsin.

yada hellhound ile siyah kombo. 3000d'den özellik ve soğutma olarak çok daha iyi.

Hocam ezbere konuşmayın ya, tabii ki de farkediyor
hocam dikkat ettiyseniz devamında arkadaşa 5-6 derece anca farkeder onu da undervoltlar çözersiniz demişim gidip 20k lık kartı sırf marka diye 23-24kya almak ne kadar mantıklı sizce

3000d airflow alma. Parasını hakeden bir kasa değil BENCE.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz kombo yapabilirsin.

yada hellhound ile siyah kombo. 3000d'den özellik ve soğutma olarak çok daha iyi.

Hocam kasayı 2700 e aldım bence hakeder bu parayı gayette.

Rx 7900 gre hellhound modelini alacaktım ama zam yapılmış fighter modelini alırsam çok fark olur mu ne yapmalıyım.(23 k bütçem var)
Hocam hangisi ucuzsa onu al söylediğin modeller arasından çünkü çok ısınan bir kart değil.

Hocam eğer bulabilirseniz atar misiniz iade edebilirim eger alternatif bulursaniz.
Mesela.

hocam dikkat ettiyseniz devamında arkadaşa 5-6 derece anca farkeder onu da undervoltlar çözersiniz demişim gidip 20k lık kartı sırf marka diye 23-24kya almak ne kadar mantıklı sizce
Haklısın hocam soğuk olması daha iyi tabi, ben başka bir şeye sinirlenmistim sana denk geldi kb :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,871
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri