30Bin tl için RTX4060'lı Laptop arıyorum

Pivot

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
30000
Şu zamanlar bilgisayar piyasası iyiken bir laptop almayı düşünüyorum.
Beklentilerim uzun ömürlü olması makine yeter bırak artık beni diyene kadar yaklaşık 10 yıl, tabii 10 yıl boyunca aynı performansı beklemiyorum.
Oyunlarda üzmesin. Roblox için oyun yapabilecek potansiyel arıyorum, eğer bunun için çok üst seviye bir donanım lazımsa olmasa da olur.

Ekran kartı RTX4060 olmalı, gerekirse birkaç bin eklerim bunun için. Biraz araştırdım sürekli Victus, ASUS TUF, LOQ, Nitro gördüm kafam iyice karıştı. Şimdiden teşekkürler

Bende benzer bir durumun içindeyim 25 - 30 bandında bir bütçem var ve ikinci ele de sıcak bakıyorum. Ayrı bir konu açıp kalabalık yapmak istemediğim için buraya yazayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim

Şu zamanlar bilgisayar piyasası iyiken bir laptop almayı düşünüyorum.
Beklentilerim uzun ömürlü olması makine yeter bırak artık beni diyene kadar yaklaşık 10 yıl, tabii 10 yıl boyunca aynı performansı beklemiyorum.
Oyunlarda üzmesin. Roblox için oyun yapabilecek potansiyel arıyorum, eğer bunun için çok üst seviye bir donanım lazımsa olmasa da olur.

Ekran kartı RTX4060 olmalı, gerekirse birkaç bin eklerim bunun için. Biraz araştırdım sürekli Victus, ASUS TUF, LOQ, Nitro gördüm kafam iyice karıştı. Şimdiden teşekkürler
Sık seyahat ediyormusunuz yada sık dışarı çıkıyormusunuz laptop tercihiniz sebebi nedir ?

Seneye bir sorun olmazsa üniversitesiye geçicem. Laptop tercih sebebim bu.
Bence sarı siteden rog zephyrus serisine bakın kullanacağınız en iyi laptop bu olur fiyat aralığında rtx 3060 li laptoplar var ve batarya süresi çok uzun

Bence sarı siteden rog zephyrus serisine bakın kullanacağınız en iyi laptop bu olur fiyat aralığında rtx 3060 li laptoplar var ve batarya süresi çok uzun
İkinci ele pek sıcak bakmıyorum. Yaşadığım şehir de çok büyük değil muhtemelen inceleme şansım olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,325
Üyeler
186,465
Son üye
Gercekbiri
Geri