God Of War mı RDR2 mi

Yzka5734

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba,
Hazır steam yaz indirimleri başlamışken bende bir oyun alayım dedim ben mitoloji seviyorum ama GOW ile RDR2 arasında kaldım oyunları pek bilmiyorum sizce hangisini almalıyım

Tabii ki GOW.
RDR at sürme simülatörü.

Önce youtubedan GOW'un ilk 3 oyununun özetini izle, beğenirsen GOW al. Uzun süreli oynamak, gerçekçilik ve açık dünya istiyorsan RDR2 al.

Not: Bence kesinlikle GOW almalısın.

Son düzenleme:
Bana Gow un boss savaşları ve hikayesi zayıf gelmişti bence rdr2

Merhaba,
Hazır steam yaz indirimleri başlamışken bende bir oyun alayım dedim ben mitoloji seviyorum ama GOW ile RDR2 arasında kaldım oyunları pek bilmiyorum sizce hangisini almalıyım
RDR2 oyundan öte bir sanat. Gow daha oyun olduğunu hissettiriyor ve casual ilerliyor.

Merhaba,
2 sinide crack indir yada satan siteler vardı ordan ucuza 2 sinide al

hocam 2side çok güzel oyunlar. Ben şahsen rdr2 tercih ederdim çünkü çok daha uzun sürüyor açık dünya oyun benim daha çok hoşuma gidiyor lakin aksiyon rpg isterseniz de gow tabii ki. Kısaca kendi zevkinize bağlı

hangisi daha uzun oynanır diyorsan direk rdr2 gowda 60 saatim var rdr2 de 284 saatim var oyunda yapacak çok şey var açık dünya vs. gowda new game+ diye spamlıyon çokta bişe yok

Merhaba,
ikiside çok iyi oyun bu soru aynı annemi yoksa babanmı sorusu gibi

Merhaba,
butun gun gereksız boss mu kesıceksın kesınlıkle rdr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,173,955
Üyeler
186,416
Son üye
Cosmopro
Geri