Vozol 12k aroma önerisi

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, 12k vozol almayı düşünüyorum yakın bir zamanda, bir süre 10k dragon fruit banana cherry ondan sonra ise 12k watermelon ice kullandım, ikisi de bir süre sonra sıkmaya başladı, yenisini aldığımda meyve aromalı olsun istiyorum, öneriniz var mı?

Merhabalar, 12k vozol almayı düşünüyorum yakın bir zamanda, bir süre 10k dragon fruit banana cherry ondan sonra ise 12k watermelon ice kullandım, ikisi de bir süre sonra sıkmaya başladı, yenisini aldığımda meyve aromalı olsun istiyorum, öneriniz var mı?
mentöllü bi aroma vardı mavi ama unuttum adını boğazı buz gibi yapıyordu sıcakta iyi gider

(kamu spotu uzun ve acılı bi ölüm istemiyorsanız içmeyin)

hocam sour apple ice almayı düşünmüştüm hem çok tatlı değil hem de tadı güzel ne düşünüyorsunuz onunla alakalı?
Denemedim hiç 3 tane denedim sadece ama elmalı pek güzel durmuyor gibi

nereden alacaksınız hocam?

içme kardeşim sevgilimden sırf oyuzden ayrıldım içip duruyodu bıraktırmıştım sonra başladı geri öksürünce kan felan gelmeye başlado kız başka ekrek arkdaşından şeker felan çekiyomuş bulaşmayın böyle şeylere

olm kullanmayın şunları uzun parlament daha faydalı bunlardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri