Akhiore
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 967
https://share.temu.com/o2b3EIxnHjB Bu ürünleri aldım hepsi 1600 e yakın tutu belki ürün arayanlara fikir olur sizce nasıl sepet ilk alışverişimi yaptım
Yurt dışı siparişlerinde sipariş adedi sınırı gibi bir şey yok muydu? Gümrük sıkıntılarına bakmıştım biraz, korkudan vazgeçtim satın almaktan.https://share.temu.com/o2b3EIxnHjB Bu ürünleri aldım hepsi 1600 e yakın tutu belki ürün arayanlara fikir olur sizce nasıl sepet ilk alışverişimi yaptım
Temu ya hepsini tek pakete koyup gönderiyorlar diyorlar ama emin değilim onu denemek için bu kadae sipariş verdimYurt dışı siparişlerinde sipariş adedi sınırı gibi bir şey yok muydu? Gümrük sıkıntılarına bakmıştım biraz, korkudan vazgeçtim satın almaktan.
Normalde hiç bu kadar beklemezdi bana kalırsa gümrük mevzuyu ayıktı. Patlamaz inşallah uygulama.Bu aralar sıkıntılı ya temudan gelen siparisim 4 gündür gümrükte bekliyor .
Aliexpressde 1 gündür bekliyor .
Bayramda çok mu birikti diye düşünüyorum.Normalde hiç bu kadar beklemezdi bana kalırsa gümrük mevzuyu ayıktı. Patlamaz inşallah uygulama.
İnşallah olmaz ama bazı hıyarlar ciddi manada abartılı miktarda ürün aldıkları için sorun çıkmış olabilir diye düşündüm. Bayram sonrası bile benim kargolarım bu kadar beklemedi çünkü.Bayramda çok mu birikti diye düşünüyorum.
Çünkü tema siparişim 4 taneydi . Herturlu sıkıntı çıkmıyor.
Aliexpress de 1 gün sürmuyordu gümrük tamamlanınca
İşin kötü yanı sıkıntı da çıkmıyor. Sürekli gümrükte yazıyor. Güncelleme yok .İnşallah olmaz ama bazı hıyarlar ciddi manada abartılı miktarda ürün aldıkları için sorun çıkmış olabilir diye düşündüm. Bayram sonrası bile benim kargolarım bu kadar beklemedi çünkü.
İnşallah yoğunluk kaynaklıdır. Birde kimse kusura bakmasın Türk kadınları bir uygulama keşfedince o uygulamanın içinden geçiyor. Kaç kocanın kredi kartı patlamıştır var ya.İşin kötü yanı sıkıntı da çıkmıyor. Sürekli gümrükte yazıyor. Güncelleme yok .
Ne gümrükmüş arkadaş.