Neler Yeni

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
alakası yok sureklı farklı konu yerıne boyle bısey mantıklı olur

Ne cezası hocam? Yasaksa kapanabilir başlık.
Hocam sizce moderatörler düşünemiyor mu böyle bir ana konu yapmayı. Konu içinde dünyanın konusu oluyor bir sürü karışıklık çıkıyor ve kilitlemek durumunda kalıyorlar. Hem bir konu içerisinde nereden bulacak insanlar indirimleri çalışan ve okula giden insanlar var tek tek baştan sona bunu mu takip edecek

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
Tek başlıkta toplanması bana da mantıklı gelmiyor, arada kaynayıp gidiyor her şey. Şu an bile muhabbet başladı hatta. O zaman bütün satış platformları teker başlık altında toplansın, 10 tane ana konu ile forumda takılalım.

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Emre
çok saçma, gaming gecesi değil ki bu binlerce farklı ürün her gün indirime giriyor, takip etmek imkansız olur.

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
eyyüb
öyle sabit konu olursa çorba ederler yine :D

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yüksel
Hocam sizce moderatörler düşünemiyor mu böyle bir ana konu yapmayı. Konu içinde dünyanın konusu oluyor bir sürü karışıklık çıkıyor ve kilitlemek durumunda kalıyorlar. Hem bir konu içerisinde nereden bulacak insanlar indirimleri çalışan ve okula giden insanlar var tek tek baştan sona bunu mu takip edecek
O konuda da haklısınız hocam top indirimler için ayrı konu açılabilir de yani ufak tefek sepetlik ürünler burda paylaşılsa iyi olmaz mıydı düşüncesindeyim, sıcak fırsatları 2 haftadır 1 tane mouse esir aldı :D

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Koskoca forumda kimsenin aklına gelmemişti vay be arkadaşı tebrik etmek lazım. Her zaman dediğim gibi şu sıcak fırsatlara bir denetim gelmeli

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yüksel
Tek başlıkta toplanması bana da mantıklı gelmiyor, arada kaynayıp gidiyor her şey. Şu an bile muhabbet başladı hatta. O zaman bütün satış platformları teker başlık altında toplansın, 10 tane konu ile forumda takılalım.
Çoğu forumda ayrı ana konu var zaten hocam, sadece temu toparlansın diye düşünmüştük.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
O konuda da haklısınız hocam top indirimler için ayrı konu açılabilir de yani ufak tefek sepetlik ürünler burda paylaşılsa iyi olmaz mıydı düşüncesindeyim, sıcak fırsatları 2 haftadır 1 tane mouse esir aldı :D
Hocam dikkat ettiyseniz yurtdışı bölümüne taşıdılar

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yüksel
Koskoca forumda kimsenin aklına gelmemişti vay be arkadaşı tebrik etmek lazım. Her zaman dediğim gibi şu sıcak fırsatlara bir denetim gelmeli
Teşekkür ediyorum tebrik mesajın için, istenmiyorsa kapatılabilir başlık sende konuya mesaj atmayarak hit kazandırmazsın.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
Çoğu forumda ayrı ana konu var zaten hocam, sadece temu toparlansın diye düşünmüştük.
O forumlar öyle olduğu için karman çorman zaten. Burasının daha temiz olmasını seviyorum ben şahsen. 1356 sayfa konu mu olur, orada ne bulabilirsin ki?

1730384534438.png

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
@B1L0 hocam kapatabilir miyiz bu konuyu

Status