- Konu Sahibi Konu Sahibi
vergi olmasa iyi aslında yatemuyu kurduğunuz gecenin sabahını sikm
vergi olmasa iyi aslında yatemuyu kurduğunuz gecenin sabahını sikm
alakası yok sureklı farklı konu yerıne boyle bısey mantıklı olur
Hocam sizce moderatörler düşünemiyor mu böyle bir ana konu yapmayı. Konu içinde dünyanın konusu oluyor bir sürü karışıklık çıkıyor ve kilitlemek durumunda kalıyorlar. Hem bir konu içerisinde nereden bulacak insanlar indirimleri çalışan ve okula giden insanlar var tek tek baştan sona bunu mu takip edecekNe cezası hocam? Yasaksa kapanabilir başlık.
O konuda da haklısınız hocam top indirimler için ayrı konu açılabilir de yani ufak tefek sepetlik ürünler burda paylaşılsa iyi olmaz mıydı düşüncesindeyim, sıcak fırsatları 2 haftadır 1 tane mouse esir aldıHocam sizce moderatörler düşünemiyor mu böyle bir ana konu yapmayı. Konu içinde dünyanın konusu oluyor bir sürü karışıklık çıkıyor ve kilitlemek durumunda kalıyorlar. Hem bir konu içerisinde nereden bulacak insanlar indirimleri çalışan ve okula giden insanlar var tek tek baştan sona bunu mu takip edecek
Çoğu forumda ayrı ana konu var zaten hocam, sadece temu toparlansın diye düşünmüştük.Tek başlıkta toplanması bana da mantıklı gelmiyor, arada kaynayıp gidiyor her şey. Şu an bile muhabbet başladı hatta. O zaman bütün satış platformları teker başlık altında toplansın, 10 tane konu ile forumda takılalım.
Hocam dikkat ettiyseniz yurtdışı bölümüne taşıdılarO konuda da haklısınız hocam top indirimler için ayrı konu açılabilir de yani ufak tefek sepetlik ürünler burda paylaşılsa iyi olmaz mıydı düşüncesindeyim, sıcak fırsatları 2 haftadır 1 tane mouse esir aldı
Teşekkür ediyorum tebrik mesajın için, istenmiyorsa kapatılabilir başlık sende konuya mesaj atmayarak hit kazandırmazsın.Koskoca forumda kimsenin aklına gelmemişti vay be arkadaşı tebrik etmek lazım. Her zaman dediğim gibi şu sıcak fırsatlara bir denetim gelmeli
O forumlar öyle olduğu için karman çorman zaten. Burasının daha temiz olmasını seviyorum ben şahsen. 1356 sayfa konu mu olur, orada ne bulabilirsin ki?Çoğu forumda ayrı ana konu var zaten hocam, sadece temu toparlansın diye düşünmüştük.