❌İndirim Bitti! 🔥🔥ALİEXPRESS PROJEKSİYON CİHAZI 1.134 LİRA 🔥🔥

A_TURAN_A

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,040
BİRKAÇ AYDIR KULLANDIĞIM BİR CİHAZ GAYET GÜZEL, TL İLE ALIRSANIZ 1.227 LİRA DOLAR İLE ALIRSANIZ 1.134 LİRA
ÜRÜN LİNKİ
1720106377015.png

Resimde 4k diyor gerçekte 720p nfbdjf

Bir kaç aydır kullanıyorum 1750'ye almıştım fiyat cok iyi . Ama ben amazondan almıştım bilginize.

Bir kaç aydır kullanıyorum 1750'ye almıştım fiyat cok iyi . Ama ben amazondan almıştım bilginize.
be nde amazondan almıştım hala film felan izlerken kullanıyorum fiyatı beleş gerçekten

be nde amazondan almıştım hala film felan izlerken kullanıyorum fiyatı beleş gerçekten
satıcı ile bir kaç problem yaşayanlar olmuş 1 yıldızlara baktım da anlaşmazlıklara dönüş yapmamış vs . Amazonda'da problem yaşayanlar olmuştu oradaki satıcı iadeleri vs yapmıştı ama Aliexpresste işler nasıl işliyor bilemem. Güzel yakalamışsınız

*Eu fiş bi gözüküyo bi gözkmüyo anlamadım
Beyazda varmış

ya aliexpressten dolar ile alışveriş nasıl yapıyoruz bi söyler misiniz normal banka kartından oluyor mu

720p çok fark eder mi? hemen hemen her akşam dizi izlerim bununla denemek istiyordum hep

720p çok fark eder mi? hemen hemen her akşam dizi izlerim bununla denemek istiyordum hep
ben bu projeksiyonu amazondan 4 5 ay önce aldım 1800e ve geçen ay sahibindene ilan koymuştum 5 günde aldılar 2600e sattım aynı projeksiyonu bu fiyat şaka gibi yanii al sat için de alınır bilginize. ve 720p çok farketmiyor doğru yerleştirirsen çok güzel oluyor manuel ayarları var mutlaka yap

55 sayfa bu ürün hakkında konuşulmuştu ,alanlar arasında memnun kalmayan yok diye biliyorum, ben de akşamları film dizi vs izliyorum bununla gayet iyi . almayı düşünüyorsanız bence alın çünkü bu fiyata bedava ileride pişman olursunuz.

Geri