bence rog hocamEvet bu seceneklerim arasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2k demi bu i9 Predator mü bu mu sence
kendimde acer kullanıyorum ama rogda
240hz ekran
17.3 ekran
kasa kalitesi
öne çıkarıyor ben rogu alırdım
bence rog hocamEvet bu seceneklerim arasında
2k demi bu i9 Predator mü bu mu sence
Başka öneriniz olur mu? Hepsiburada 9 taksit yaptığı için bir miktar arttirabilirim bütçemibence rog hocam
kendimde acer kullanıyorum ama rogda
240hz ekran
17.3 ekran
kasa kalitesi
öne çıkarıyor ben rogu alırdım
yok hocam şu anlık ikisinden birini seçinBaşka öneriniz olur mu? Hepsiburada 9 taksit yaptığı için bir miktar arttirabilirim bütçemi
2023 aralık fiyatları şu anda bence alınır rtx 4050 ler 23 kya kadar düştüPeki indirim falan bekleyeyim mi yoksa bunların fiyatları iyi mi yoksa?
İşlemci farkı gereksiz mi diyorsunuz?aradaki farka kesinlikle değmez https://www.trendyol.com/acer/preda...iqueId=638145&merchantId=968&utm_source=aff_t bunu alın
evet hocam 13700hx ile zaten hemen hemen her oyunda 165fps üstü garanti alacaksınız üstüne çıkmaya gerek yokİşlemci farkı gereksiz mi diyorsunuz?
Predator neo ların kasaları hakkında fikriniz ne? Dün 16 serisi çok daha iyi diyen biri vardı. Neoları önermiyorduevet hocam 13700hx ile zaten hemen hemen her oyunda 165fps üstü garanti alacaksınız üstüne çıkmaya gerek yok
predator serisi iyi seridir hocam çok premium cihazlar, neoları neden önermemiş anlamadım gayet kaliteli cihazlardırPredator neo ların kasaları hakkında fikriniz ne? Dün 16 serisi çok daha iyi diyen biri vardı. Neoları önermiyordu
Bu fiyata nedense Asus ROG Strix'in specleri gözüme aşırı iyi geldiNasıl bişey olmaz boşa para vermiş oluyor
Buna baksana kanka birde![]()
Listelerim - hepsiburada.com
Alışveriş listemle paylaştıkça kazanıyorum. Sen de listeni yap, kazan!app.hb.biz