❌İndirim Bitti! Lenovo K3 Pro Bluetooth 5.0 Hoparlör 117₺

orjinal olduğuna emin misiniz

Bunu masaüstü bilgisayara nasıl bağlarız?
Masaüstü bilgisayar için bu saha iyi olur marka şart değilse arttığının özellikleri güzel duruyor
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
34,31TL 96%OFF | Hoparlör TG117 Bluetooth taşınabilir hoparlör açık TWS kablosuz ses kutusu Stereo Surround TF radyo HandsFree çağrı destekler

Masaüstü bilgisayar için bu saha iyi olur marka şart değilse arttığının özellikleri güzel duruyor
Kablo ile bağlanıyor değil mi? görsellerde öyle gördüm, attığını aldım ama emin değilim.

Kablo ile bağlanıyor değil mi? görsellerde öyle gördüm, attığını aldım ama emin değilim.
Aux kablo ile bağlanıyor bende kendi Bluetooth hoparlörumu aux kabloyla bağlayarak kullanıyorum Bluetoothum olmasına rağmen daha iyi gibi geliyor

Ben bir şey yaptım. Ne zaman gelir :D

Ekler

• Screenshot_2024-07-07-02-16-54-753_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-07-02-16-54-753_com.android.chrome.jpg
    554.7 KB · Hit: 184
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
34,31TL 96%OFF | Hoparlör TG117 Bluetooth taşınabilir hoparlör açık TWS kablosuz ses kutusu Stereo Surround TF radyo HandsFree çağrı destekler
Hocam yanlış anlama ama bunlar çok dandik değil mi ya çarşıda-pazarda satılan hoparlörlerden bu sesi bildiğin teneke gibi.

Geri