undervolt yaptığımda 843mv değerinde de 70 derecelerde seyrediyor yaklaşık 10 fps'de kayıp var 180-190w civarında çalışıyorUndervolt şart
3 fanli model nasıl bu kadar isinabiliyor bir sorun olabilirundervolt yaptığımda 843mv değerinde de 70 derecelerde seyrediyor yaklaşık 10 fps'de kayıp var 180-190w civarında çalışıyor
nasıl bir sorun olabilir bilgisayarcıya göstermeye gerek var mı acaba?3 fanli model nasıl bu kadar isinabiliyor bir sorun olabilir
gigabayte ve zotacta fanlar her daim aynanda aynı hızda çalışmıyor bendede 3070ti var oc model bf1 de vsnc kapatında 80e kadar çbir
undervolt yaptım stabil bir şekilde çalıştırdım.1800mhz de 843mv ile ama öyle de ısı 70 ve üzeri seyrediyor daha önce u.v yapmadan 65'dereceyi geçmiyordu.gigabayte ve zotacta fanlar her daim aynanda aynı hızda çalışmıyor bendede 3070ti var oc model bf1 de vsnc kapatında 80e kadar çıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
undervolt yapacağım bende 3 yıl garanti var ama garantı arıza dışında ve 2 yıl geçmeden ped-macun değişimi yapmayacağını söyledi
Bir işlemi yanlıs yapmış olabilirsin tekrardan kontro et benceundervolt yaptım stabil bir şekilde çalıştırdım.1800mhz de 843mv ile ama öyle de ısı 70 ve üzeri seyrediyor daha önce u.v yapmadan 65'dereceyi geçmiyordu.
undervolt tek cozumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar herkese merhaba ekran kartı aşırı ısınmaya başladığı için termal macunu değiştirdim temizlik yaptım ama sorun hâlen devam ediyor bir öneriniz var mı?
yanlış olsa ayarları sıfırladığımdaBir işlemi yanlıs yapmış olabilirsin tekrardan kontro et bence
burada ayarları sıfırlandığı şekilde test ettim undervolt ile 70 derecelere düşürebiliyorumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar herkese merhaba ekran kartı aşırı ısınmaya başladığı için termal macunu değiştirdim temizlik yaptım ama sorun hâlen devam ediyor bir öneriniz var mı?
noctua nt-h1 macununu sürdümVay vay benim 580 gibi sıcaklık değeri alıyorsun. Ben macunu değişmedim hiç. 5 yıla yaklaşıyor.
Sende de bir şeyler eksik bence macun kaliteli miydi ? Bu gibi ekran kartlarında çok çok çok kaliteli macun şart.
Macun fena değilmiş aslında. Kasanın hava akışı iyi mi ? Oda sıcaklık ne durumda ?yanlış olsa ayarları sıfırladığımda
burada ayarları sıfırlandığı şekilde test ettim undervolt ile 70 derecelere düşürebiliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
noctua nt-h1 macununu sürdüm
kasa ön ve üst taraf mesh önde 3 taneMacun fena değilmiş aslında. Kasanın hava akışı iyi mi ? Oda sıcaklık ne durumda ?