şuan elimde perl ss0-4 taraksız var ilk başlarda güzel alıyordu kanatmadan ama sonrasında çok kanatmaya başladı yaprak jiletide 2 3 kere kullanıyorum en fazlavücut temizliği için alınır ben yüz için bunu almam çok pahalı. Şöyle bir makine al bide güzel bir yaprak jilet+losyon,traş jeli fırça ile cildin tahriş olmaz
![]()
çok kanatıyorsa demek bir şeyler yanlış gidiyor zira yıllardır yaprak jiletle traş oluyorum kendimi ancak bir iki kere kesmişimdir, çok bastırarak veya yüzü yeterince kaygan yapmıyorsan o kesiyor olabilirşuan elimde perl ss0-4 taraksız var ilk başlarda güzel alıyordu kanatmadan ama sonrasında çok kanatmaya başladı yaprak jiletide 2 3 kere kullanıyorum en fazla
traş köpüğüm kaliteli ama yaprak jilet biraz kalitesiz razorus un gönderdiği kutunun içindekini kullanıyordumvücut temizliği için alınır ben yüz için bunu almam çok pahalı. Şöyle bir makine al bide güzel bir yaprak jilet+losyon,traş jeli fırça ile cildin tahriş olmaz
![]()
youtube de izledim baya doğru yapıyorum ama bu zamanla oldu 2 3 gün kesmezsem sıkıntı yok ancak günlük olunca kanatıyor 17 yaşındayım arkadaşlarım jilet sürme diyor ondan dolayı makine tercih ettimde makine sıfır kesmiyor galibaçok kanatıyorsa demek bir şeyler yanlış gidiyor zira yıllardır yaprak jiletle traş oluyorum kendimi ancak bir iki kere kesmişimdir, çok bastırarak veya yüzü yeterince kaygan yapmıyorsan o kesiyor olabilir
17 yaşındaysan suratında fazla kıl yoktur var ise cilden hassas olduğundan fazla yoruyor olabilirsin traş jeli kullanmanı öneririm fırça ile,bide jileti değiştir, aleti bastırmadan kullan zira çoğu tahriş bastırmadan ötürü oluyor, böyle pahalı makineler almadan önce zira seni tatmin etmeyebilir. Sonuç değişmiyor ise o zaman makine almanı öneririm zira hatayı tespit etmeden makine alırsan bu sefer makine suratını ısırınca aynı döngüyü yaşarsıntraş köpüğüm kaliteli ama yaprak jilet biraz kalitesiz razorus un gönderdiği kutunun içindekini kullanıyordum
traş jeli denemedim hiç bastırmadan aletin kendi ağırlığı ile alıyorum traş meselesine baya bi para baydım makine hiç denemedim ama suratımı ısırması çok üzücü olurdu gerçekten son bi traş jeli denedikten sonra one blade yi alayımmı17 yaşındaysan suratında fazla kıl yoktur var ise cilden hassas olduğundan fazla yoruyor olabilirsin traş jeli kullanmanı öneririm fırça ile,bide jileti değiştir, aleti bastırmadan kullan zira çoğu tahriş bastırmadan ötürü oluyor, böyle pahalı makineler almadan önce zira seni tatmin etmeyebilir. Sonuç değişmiyor ise o zaman makine almanı öneririm zira hatayı tespit etmeden makine alırsan bu sefer makine suratını ısırınca aynı döngüyü yaşarsın
traj jeli veya traş sabunu kullan eğer suratında kıl yoksa ve jilet değdiriyor isen o tahriş ediyor olabilir makine için bile 17 yaş erken ama denemeden bir şey almatraş jeli denemedim hiç bastırmadan aletin kendi ağırlığı ile alıyorum traş meselesine baya bi para baydım makine hiç denemedim ama suratımı ısırması çok üzücü olurdu gerçekten son bi traş jeli denedikten sonra one blade yi alayımmı
tüy şeklinde çıkıyor biraz çok kötü duruyor makine yi nasıl deneyebilirimki sordum arkadaşlarıma da kullanan yok hiç riske girmekte istemiyorumtraj jeli veya traş sabunu kullan eğer suratında kıl yoksa ve jilet değdiriyor isen o tahriş ediyor olabilir makine için bile 17 yaş erken ama denemeden bir şey alma
Hocam bununHem yüz hemde vücut için kullanıyorum çok çok memnunum bıçağı 5/6 ay gidiyor rahat tavsiye ederim
Sıfıra çok yakın alıyor tüy gibi ise çok temiz alır senin kılları al beğenmezsen ben alırım sendenhocam 0 almıyor galiba kötü görünüyormu benimkiler tüy şeklinde çıkıyor
Evet bu gayet güzel modelleri var pahalı vs de ama bu sana yeterli gayet iyiHocam bunun
![]()
Philips QP2824/10 Oneblade Yüz ve Vücut Şekilendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips QP2824/10 Oneblade Yüz ve Vücut Şekilendirici fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips QP2824/10 Oneblade Yüz ve Vücut Şekilendirici özelliklerini incele, 974,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu versiyonu da var. Önerir misiniz?