🔥İndirim 🔥X-Level X-Powerpro3 LCD Ekran 30.000 Mah Powerbank Taşınabilir Şarj Aleti 449TL🔥

bu konuda en kaliteli powerler hariç hepsinde bir irsk var sağlan bir yerde şarj edin arkadaşlar.

hah onu diyecektim sağ taraftaki şarj portu ama type c portu hem giriş hem çıkış olduğu için şarj edilebiliyor ama bir tık daha yavaş oluyor birde diyer tarafı ile denemeye ne dersin ? eğer ki elinde varsa
Yavaş olmuyor qc destekli kablo/adaptör olması lazım. C ile şarj ederken yeşil şimşek simgesi çıkmıyorsa yavaş şarj oluyordur adaptör değiştir.

Yavaş olmuyor qc destekli kablo/adaptör olması lazım. C ile şarj ederken yeşil şimşek simgesi çıkmıyorsa yavaş şarj oluyordur adaptör değiştir.

Bu adaptörü kullanıyorum fakat kablo Anker hoparlörün içerisinden çıkan kablo. Bahsettiğin ibare çıkmıyor kendi içinden çıkan kablosuyla çıkıyor mu acaba?

kendi adaptörüm iyi fakat bir hız farkı var gerçekten micro usb ve tayp c arasında 🤗

anlık olarak %76 şarjla geldi. Salladığımda içinde kaba bişey hareket ediyor büyük ihtimal piller iyi sabitlenmemiş.
Kutu ve kargolama güzeldi baloncuğa sarıp göndermişler. Elde hissiyatı güzel ağır cihaz ama kokusu fazla güven vermedi bakalım ne olacak.
WhatsApp Görsel 2024-07-08 saat 14.31.18_f1371105.jpg
WhatsApp Görsel 2024-07-08 saat 14.31.27_548d070e.jpg

Ben bir tane de kendime alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu adaptörü kullanıyorum fakat kablo Anker hoparlörün içerisinden çıkan kablo. Bahsettiğin ibare çıkmıyor kendi içinden çıkan kablosuyla çıkıyor mu acaba?
Adaptörüm 67w Ximinin kablo ugreen.
IMG_20240708_151924.jpg

bende de %78 şarjla geldi. Hissiyatı kötü durmuyor fiyatına göre fakat içinde sallanan bir şey var ayrıca usb-a portlarına hemen girmedi kablom biraz deneyip zorlamam gerekti. İçinde sallanma olmasa kesinlikle fiyatına değer ama sallantıdan dolayı iade edicem.

arkadaşlar sallanan şey yandaki düğmesi. oda gayet normal arasında boşluk olduğu için.düğmeyi tutup sallayın ses gelmez.

dostlar yüzde 78 sarjla geldi 60 seviyelerine kadar iphone 15i yaklasik 1.5 kere sarj etmisimdir. ondan sonra sarj etmeyi kesti 0 gozukuyor. simdi tamamen doldurup bakicam durumuna tekrardan yazarım ben de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri