Neler Yeni

🔥İndirim 🔥X-Level X-Powerpro3 LCD Ekran 30.000 Mah Powerbank Taşınabilir Şarj Aleti 449TL🔥

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ömer
Kanka bi bakıp yorum yapsana benimkide kargoda işkillendim
Açtım kutusunu şarjı %0 geldi benimkinin şarja taktım bakalım şu an %0 yanıp sönüyor yukarıda yazan bi' arkadaş gibi. Malzeme kalitesi söylenen kadar kötü değil hatta iyi diyebilirim fiyatına göre ve epey bir ağır normal olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
ürün geldi 1 gün boyunca kullandım sadece biraz pil kokusu var yeri ürün olduğundan dolayı odun dışında biraz ağır ama bence fiyatını eder gibi duruyor. Kullanmaya devam ediyorum görüşlerimi bildireceğim :)

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ömer
ürün geldi 1 gün boyunca kullandım sadece biraz pil kokusu var yeri ürün olduğundan dolayı odun dışında biraz ağır ama bence fiyatını eder gibi duruyor. Kullanmaya devam ediyorum görüşlerimi bildireceğim :)
Evet sağlam bir koku var onun plastik kokusu olduğunu düşünüyorum buram buram Çin kokuyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Evet sağlam bir koku var onun plastik kokusu olduğunu düşünüyorum buram buram Çin kokuyor :D
ayenen ayenen umarım kokusu geçer kokusu dert değil, ama biraz zor doldurdum ilk başta şu an full dolu ve kullanıyorum doldurma ile ilgili bir sıkıntı yok fiyatına göre 30.000 mah çok iyi oldugunu düşünüyorum tam f/p . umarım pişman etmez :)

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ömer
ayenen ayenen umarım kokusu geçer kokusu dert değil, ama biraz zor doldurdum ilk başta şu an full dolu ve kullanıyorum doldurma ile ilgili bir sıkıntı yok fiyatına göre 30.000 mah çok iyi oldugunu düşünüyorum tam f/p . umarım pişman etmez :)
Yalnız bende hala %0. Bunu sen yaşadın mı acaba? Benimki direkt %0 olarak geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Yalnız bende hala %0. Bunu sen yaşadın mı acaba? Benimki direkt %0 olarak geldi.
ilk geldi sonrasında ben biraz denemek için doldurdum 70 küsürlerdeydi ve sornasında hızla düşmeye başladı bi 10 dk sonra doldurmadığını fark ettim ve hala yukarıdaydı sonrasında şarja taktım işe gidip geldim kötü bir başlıkla bağladığım için sanırım (kendi şarj aletimi işe götürdüm) yavaş dolmuş 50 küsürlerdeydi takıyorum oluyordu yatağımın yanıdna piriz yok bununla birlikte taktım ve film izledim bir sıkıntı yaşamadım.
Bu arada sen şarjı hangi porttan dolduruyorsun ?

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ömer
ilk geldi sonrasında ben biraz denemek için doldurdum 70 küsürlerdeydi ve sornasında hızla düşmeye başladı bi 10 dk sonra doldurmadığını fark ettim ve hala yukarıdaydı sonrasında şarja taktım işe gidip geldim kötü bir başlıkla bağladığım için sanırım (kendi şarj aletimi işe götürdüm) yavaş dolmuş 50 küsürlerdeydi takıyorum oluyordu yatağımın yanıdna piriz yok bununla birlikte taktım ve film izledim bir sıkıntı yaşamadım.
Bu arada sen şarjı hangi porttan dolduruyorsun ?
Tip c portuyla.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Selim
Ben beğendim ve bende sallanınca tıkırtı gelmedi şarjı 0 dı açtığımda. Fulledim şuan kullanıyorum ledimi fanımı bağlarım mis gibi.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ömer
Ben beğendim ve bende sallanınca tıkırtı gelmedi şarjı 0 dı açtığımda. Fulledim şuan kullanıyorum ledimi fanımı bağlarım mis gibi.
Yok fiyatına göre çok çok iyi bu arada malzeme kalitesi hissiyatı falan. 30k değil 20k olsun yine çok okey. Ha patlamazsa seviniriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Yok fiyatına göre çok çok iyi bu arada malzeme kalitesi hissiyatı falan. 30k değil 20k olsun yine çok okey. Ha patlamazsa seviniriz.
bu konuda en kaliteli powerler hariç hepsinde bir irsk var sağlan bir yerde şarj edin arkadaşlar.
Tip c portuyla.
hah onu diyecektim sağ taraftaki şarj portu ama type c portu hem giriş hem çıkış olduğu için şarj edilebiliyor ama bir tık daha yavaş oluyor birde diyer tarafı ile denemeye ne dersin ? eğer ki elinde varsa

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ömer
bu konuda en kaliteli powerler hariç hepsinde bir irsk var sağlan bir yerde şarj edin arkadaşlar.

hah onu diyecektim sağ taraftaki şarj portu ama type c portu hem giriş hem çıkış olduğu için şarj edilebiliyor ama bir tık daha yavaş oluyor birde diyer tarafı ile denemeye ne dersin ? eğer ki elinde varsa
Tip c normalde hep daha seri şarj eder ama tavsiyen üzerine micro usb ile şarja geçtim şu an.

Merak eden arkadaşlar için %0'dan geç de olsa çıktı tip c ile yaklaşık yarım saatte %2 doldu sonradan Arap atı gibi mi açılıyor acaba.

tranki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Raki
Dostlar benim powerbank geldi şu an dağıtımda önerir misiniz yoksa kargoyu teslim almayıp direkt iade mi açayım sizin yorumlarınıza göre teslim alacağım ya da geri yollayacağım hiç teslim almadan.

Alıntıyı görüntüle
Güzel kral, ben beğendim evet kutu icerisinde bir sey sallaniyor fakat iade edecek kadar degil ilk aldiginda full gozukecek ancak pillerin ici boş hemen bitecek powerbankin tam dolmasi 7-8 saati buluyor. Pb'yi kullandikce içerisinde ki pil hücreleri de açılacak 500 defalik kullanim ömrü var. Arkadaslar urunu kotulemiş ancak fiyatina gore cok cok iyi bir urun

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ömer
Güzel kral, ben beğendim evet kutu icerisinde bir sey sallaniyor fakat iade edecek kadar degil ilk aldiginda full gozukecek ancak pillerin ici boş hemen bitecek powerbankin tam dolmasi 7-8 saati buluyor. Pb'yi kullandikce içerisinde ki pil hücreleri de açılacak 500 defalik kullanim ömrü var. Arkadaslar urunu kotulemiş ancak fiyatina gore cok cok iyi bir urun
Benimki direkt %0 olarak geldi valla. 500 döngüyü satıcı firma mı söylüyor yoksa bu senin tahminin mi hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,163
Üyeler
162,636
Son üye
Serkan1904
Top Bottom