Neler Yeni

🔥İndirim 🔥X-Level X-Powerpro3 LCD Ekran 30.000 Mah Powerbank Taşınabilir Şarj Aleti 449TL🔥

Bundan 2 ay önce Amazon satıcılı 2019 yılında üretilmiş sıfır powerbank almıştım markası konfolun hiç şarj bitmesi, sallayınca tıngırtsı sesi gelmesi sorunları falan yaşamadım. Geldiğinde şarjı 82'yi. 2 aydır düzenli kullanırım cayır cayır çalışıyor. Aradan geçen 5 yıla rağmen bataryası eskimemiş bitmemiş cidden powerbank'larda kullanılan pil'in kalitesi çok önemli.
Aldığım powerbank'ı merak edenler için:
Buda videosu:

Bayramdurmus

80+ Bronze
arkadaşlar sallanan şey yandaki düğmesi. oda gayet normal arasında boşluk olduğu için.düğmeyi tutup sallayın ses gelmez.
Ne alaka düğme eline alıp salladın mı :D içinde ki batarya resmen sallanıyor işin garip kısmı kullanım esnasın da sallanmıyor boşa çıkınca sallanmaya başlıyor

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Selim
Ne alaka düğme eline alıp salladın mı :D içinde ki batarya resmen sallanıyor işin garip kısmı kullanım esnasın da sallanmıyor boşa çıkınca sallanmaya başlıyor
Size hatalı denk gelmiş bende de düğme dışında sallanan yok.

Bayramdurmus

80+ Bronze

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Selim

Bayramdurmus

80+ Bronze

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Selim
O olabilir alanların çoğu iade etti ben gibi sallanma olayı çok garip
Kötü olmuş şunun şarjı tamamen bitireyim diğer arkadaşlardaki gibi pil bir anda 0a düşme yapmıyorsa 1 tane daha alacağım.

Bayramdurmus

80+ Bronze
Kötü olmuş şunun şarjı tamamen bitireyim diğer arkadaşlardaki gibi pil bir anda 0a düşme yapmıyorsa 1 tane daha alacağım.
Kalite olarak fiyatına göre iyi ürün bide o sorun var dimi ama çok az kişi yaşamış o sorunu sanırım bana gelen %79 filan dı şarjı sallanmayı görünce bakmadım ona iade ettim

tranki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Raki
Kalite olarak fiyatına göre iyi ürün bide o sorun var dimi ama çok az kişi yaşamış o sorunu sanırım bana gelen %79 filan dı şarjı sallanmayı görünce bakmadım ona iade ettim
Sallaniyor diye urunu iade etmen kotu olmus bu fiyata bu powerbanki bulamazsin, adamlar buyuk ihtimal yeni Q4 sezonu icin elerinde ki mallarin stoklarini eritiyorlar. Hasas urun düşse kırılacak bir yapisi var dayaniklilik bakimindan kotu, bir kac gundur kullaniyorum Prizin yerini unuttum evde paso bunla şarj ediyorum hem hizli hem de kapasitesi bakimindan kullan kullan bitmiyor gibi birsey

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Yüşa Varlı

Bayramdurmus

80+ Bronze
Sallaniyor diye urunu iade etmen kotu olmus bu fiyata bu powerbanki bulamazsin, adamlar buyuk ihtimal yeni Q4 sezonu icin elerinde ki mallarin stoklarini eritiyorlar. Hasas urun düşse kırılacak bir yapisi var dayaniklilik bakimindan kotu, bir kac gundur kullaniyorum Prizin yerini unuttum evde paso bunla şarj ediyorum hem hizli hem de kapasitesi bakimindan kullan kullan bitmiyor gibi birsey
Öyle bakmamak gerek neden bi ürün kullanım esnasın da sallanmıyor da boşta durunca sallanıyor ucuz olsa nolur içim rahat etmedikten sonra :) 200-300 TL daha verip daha kaliteli ürünler alınabilir iadem onaylansın da
Mesaj otomatik birleştirildi:

195 TL fazla verip bu alınabilir mesela

Ekler

• 1720531980095.png
    1720531980095.png
    329.5 KB · Hit: 78

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ömer
Öyle bakmamak gerek neden bi ürün kullanım esnasın da sallanmıyor da boşta durunca sallanıyor ucuz olsa nolur içim rahat etmedikten sonra :) 200-300 TL daha verip daha kaliteli ürünler alınabilir iadem onaylansın da
Mesaj otomatik birleştirildi:

195 TL fazla verip bu alınabilir mesela
Bu da mantıklı bu arada ama ben mesela bu X-Level denen arkadaşı hiç ihtiyacım yokken(çünkü hali hazırda kullandığı 10k power'ım var) aldım. İyi ki almışım gibi duruyor şimdilik dün fulledim telefonu bi şarj edeyim dedim %13-14 kadar doldurdu kendisinden sadece %1 gitti ha belki gösterge çok net olmayabilir ama bu paraya, yanmadığı sürece memnun eder.

Bayramdurmus

80+ Bronze
Bu da mantıklı bu arada ama ben mesela bu X-Level denen arkadaşı hiç ihtiyacım yokken(çünkü hali hazırda kullandığı 10k power'ım var) aldım. İyi ki almışım gibi duruyor şimdilik dün fulledim telefonu bi şarj edeyim dedim %13-14 kadar doldurdu kendisinden sadece %1 gitti ha belki gösterge çok net olmayabilir ama bu paraya, yanmadığı sürece memnun eder.
Öyle tabi ben zaten bu tarz ürünle telefonumu şarj edip riske atmam rgb led vantilatör tarzı ürünleri kullanmak için almıştım ama sallanma durumu olunca içime sinmedi iade yolladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,173
Üyeler
162,638
Son üye
mustafakincii