Neler Yeni

🔥İndirim 🔥X-Level X-Powerpro3 LCD Ekran 30.000 Mah Powerbank Taşınabilir Şarj Aleti 449TL🔥

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ömer
Ben aldım bakalım umarım kayıplarla birlikte 25k mAh verebilir.

GirayHan

80+ Platinum

ssh4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ad Soyad
Bende sipariş verdim teşekkür ederim paylaşım için, ürünün tehlikesi var mı el bombası falan diyenler olmuş :) Daha önce hiç kullanmadım powerbank vs. kullanırken dikkat etmemiz gereken bir şey var mıdır?

GirayHan

80+ Platinum
Bende sipariş verdim teşekkür ederim paylaşım için, ürünün tehlikesi var mı el bombası falan diyenler olmuş :) Daha önce hiç kullanmadım powerbank vs. kullanırken dikkat etmemiz gereken bir şey var mıdır?
Sorun olmaz hocam. Her powerbank için olan ve dikkat edilecek bazı şeyler var.

Cihazı aşırı sıcakta tutmayın, ıslanmasın soketlerini kullanırken nazik davranın kafi.

Bu tarz ürünleri çin ülkemize satarken onay belgelerini sunmak zorunda ithaalatçı firmaya. Bu belgelerle birlikte ithaal edilip satışına izin veriliyor zaten.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Anca kullanma fırsatım oldu fakat malzeme kalitesi yetersiz dandik gibi. İçinde bişey sallanıyor vs . Şarj 77deyken bi anda 0 a düştü ben beğenmedim iade edecem

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Selim
Anca kullanma fırsatım oldu fakat malzeme kalitesi yetersiz dandik gibi. İçinde bişey sallanıyor vs . Şarj 77deyken bi anda 0 a düştü ben beğenmedim iade edecem
Bir kere full şarj ettiniz mi? İlk şarj çabuk bitmesi normal. Ama bende bu fiyata dandik olabileceğini düşünüyorum. İade sürecini paylaşırsanız mağaza iade alıyor mu almıyormu bu kadar kişiye yardımcı olursunuz teşekkürler.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ömer
Arkadaşın dediği gibi belki de zaten %77'de değildi ilk kullanım olduğu için olmuş olabilir denemek lazım düzgünce.

Bayramdurmus

80+ Bronze
Şuan usb vantilatörüm'de kullanıyorum gayet iyi sorun gözükmüyor malzeme kalitesi de fiyatına göre iyi ağır
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçinde bir şey sallanması bende de var neyden kaynaklanıyor acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alanlar ürün şuanlık sorunsuz fakat sallayında gerçekten içinde bir şey sallanıyor bataryası sanırım bende iade ediyorum sorun etmeyecekler kullanabilir

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Arkadaşın dediği gibi belki de zaten %77'de değildi ilk kullanım olduğu için olmuş olabilir denemek lazım düzgünce.
Yok kankam sistemi berbat tekrar şarda taktım bu sefer %51 den başladı

Bayramdurmus

80+ Bronze
Beyler çok saçma gelebilir ama özellikle dikkat ettim powerı kullanmadan önce içinde sallanma yok bir şey şarj ediyorum sonra bakıyorum sallanma başlıyor

Top Bottom