hangi işlerde geceleri çalışılabilir

grasdiyas

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,509
17 yaşındayım kartımda son 8tl kaldı :D hayatımın en farkir ve parasız dönemini geçiriyorum ne tür işler vardır ki

gece çalışmak istememin sebebi sabahları derslerime çalışıp arkadaşlarımla spora gezmeye felan gidebilmek için diğer türlü sosyal hayatım yamuluyor zaten geceleri uyuyamıyorum :D

hırsızlık yapacağıma idda oynarım daha iyi 1 senedir helal lokma yiyemedim bi güzel para geliyordu ama diğer tarafta zebaniler sert kırbaçlar
e sprocu ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi de ne ara uyucan ki

e sprocu ol

bi de ne ara uyucan ki
e sporcu nasıl olabilirimki belim sakat olmasaydı tekwando maçlarına gidiyordumada sabah uyumayı düşünüyorum zaten genelde saat 6 dan sonra felan uyuyorum

cs2 iyi oynuyorum aslında

17 Yaşında gece çalışmana izin vermezler köfteci yusuf alıyor yaşın küçük olduğu için gece çalıştırmazlar seni burger king e bak

İstanbul da mı oturuyorsun

17 yaşındayım kartımda son 8tl kaldı :D hayatımın en farkir ve parasız dönemini geçiriyorum ne tür işler vardır ki

gece çalışmak istememin sebebi sabahları derslerime çalışıp arkadaşlarımla spora gezmeye felan gidebilmek için diğer türlü sosyal hayatım yamuluyor zaten geceleri uyuyamıyorum :D
petrolde pompacı olarak çalışabilirsin bulabilirsen olabildiğince az işlek bir yer bul o zaman yata yata para kazanırsın

petrolde pompacı olarak çalışabilirsin bulabilirsen olabildiğince az işlek bir yer bul o zaman yata yata para kazanırsın
:D iyiymiş petrole alırlarmıki daha 20 aralıkta tam 17 olcam

Gündüzleri uyumak belli yerden sonra işkence olur gibi geliyor

çalışırsın ama paranı papara hesabına atmazlar koçum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,189
Üyeler
188,213
Son üye
esmesultan
Geri