Oled monitör tavsiyesi

mesuti

80+
Reaksiyon skoru
67
Bütçe
38000
Merhaba arkadaşlar oled monitör bakıyorum şuan aşşağıdaki modeli düşünüyorum fps oyunları pek oynamadığım için biraz büyük ekran düşünüyorum çokta büyük değil tabii ki sizinde tavsiyelerinizi dinlemek isterim

G8 oled aldım memnunum tavsiye ederim. Bence o kadar para vermeye gerek yok. Gerek kendi akıllı tv sistemi olsun gerek monitör olarak olsun çok memnunum. Bende hem oyunlarda hemde film dizide severek kullanıyorum

1720530132371.png

Attığın modelle yanlış hatırlamıyorsam direkt aynı paneli kullanıyor sadece garantisi farklıydı galiba. En son g8 28 kadar inmişti.

G8 oled aldım memnunum tavsiye ederim. Bence o kadar para vermeye gerek yok. Gerek kendi akıllı tv sistemi olsun gerek monitör olarak olsun çok memnunum. Bende hem oyunlarda hemde film dizide severek kullanıyorum
göze batan memnun kalmadığın bir özelliği var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam fps oyunları oynamayacak ama sen tn panel öneriyorsun, konuyu okusana.
Sakin reis tamam de geç ben öyle yaptım

Attığın modelle yanlış hatırlamıyorsam direkt aynı paneli kullanıyor sadece garantisi farklıydı galiba. En son g8 28 kadar inmişti.
Nerden bakabiliriz aynı paneli kullanıp kullanmadığına

Nerden bakabiliriz aynı paneli kullanıp kullanmadığına
Kral şimdi en hızlı tn panel demiş bu bile yanlış olunca ayar oldum bende.

Özellikle gözüme batan bişey yok. Şu kötü diyemem yani. Özellik olarak akıllı tv olduğu için kumandası var. Kumandadan kapatırsan pc açınca otomatik açılmaz kumandadan açman lazım. Eğer kendini bekleme moduna alırsa kendi açılıyor. Yani benim için problem değil.
Oledler yanma problemi vardır duymuşsundur. Eğer parlak ekran seviyorsan. Parlaklığı fullerim diyorsan pek tavsiye etmem. Oledler de elran mat değil bi tık ışığı çok yansıtıyor arkanda pencere vs varsa onuda diyeyim. Dediğim gibi gerisi kişisel düşünceler. Pahalı ama yaptığım en iyi harcamalardan biri benim için. Amazondan 12 taksit almıştım mayısta. O yüzden koymadı.

Özellikle gözüme batan bişey yok. Şu kötü diyemem yani. Özellik olarak akıllı tv olduğu için kumandası var. Kumandadan kapatırsan pc açınca otomatik açılmaz kumandadan açman lazım. Eğer kendini bekleme moduna alırsa kendi açılıyor. Yani benim için problem değil.
Oledler yanma problemi vardır duymuşsundur. Eğer parlak ekran seviyorsan. Parlaklığı fullerim diyorsan pek tavsiye etmem. Oledler de elran mat değil bi tık ışığı çok yansıtıyor arkanda pencere vs varsa onuda diyeyim. Dediğim gibi gerisi kişisel düşünceler. Pahalı ama yaptığım en iyi harcamalardan biri benim için. Amazondan 12 taksit almıştım mayısta. O yüzden koymadı.
Bu benim attığım modelde mat ekran var ve yanmalara vs karşı 3 yıl garanti vs biliyorsundur parlaklık açmam pek çok nadir durumlarda o da 1 2 saatliğine zaten kendini koruma özelliği var msı da çok sıkıntı olunca kendini korumaya alıyor ama tavsiyeni dikkate alıcam bir fiyatlarına baktım en ucuz 30k var g8 26 gösteriyor ama satıcı kaldırmış onu bakacağım yinede karşılaştırma yaptıktan sonra çok teşekkür ederim tavsiyen için

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,024
Üyeler
193,229
Son üye
omereryuksel
Geri