16 Yaşında Futbolcu Olunur Mu?

Reaksiyon skoru
16
16 yaşında futbola başlanırnu futbolcu olmak için. futbolu seviyorum ama çok kötü oynuyorum şimdi bir kulübe yazılsam futbolcu olabilirmiyim?

Hayır, sadece daha iyi oynarsın.

16 yaşında futbola başlanırnu futbolcu olmak için. futbolu seviyorum ama çok kötü oynuyorum şimdi bir kulübe yazılsam futbolcu olabilirmiyim?
azimli olup hemen pes etmezsen olabilirsin ama hayatını bu saatten sonra futbola adaman gerekir yani risk alman lazım ya futbolcu olucaksın yada hiç o yüzden kendine inanırsan neden olamayasınki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır, sadece daha iyi oynarsın.
saçmalık

Bilmem olabilir misin?

Onlar kücüklukten beri oynuyor ama bu sene futbola baslayip direkt a takimdan baslamadilar.
Ayrıca onların bilmem kaç katı başaramayanlar vardır.

Bilmem olabilir misin?

Ayrıca onların bilmem kaç katı başaramayanlar vardır.
Evet dediginiz gibi birde Turkiye burasi unutmamak lazım. İspanya da bu yaslarda olamiyosan burda nerdeyse imkani yok maalesef

Peki futbol dışında hangi spora başlarsam bu yaşta milli sporcu olabilirim

16 yasında daha gencecık cocuksun tek yapman gereken kendıne guvenıp cok calıman
anladıgım kadarıyla buraya konu acman kendını ozguvensız hıssettıgın ıcın
dedıgım gıbı daha gencecık cocuksun onunde uzun yıllar var calıs cabala hayllerının pesınden kos

azimli olup hemen pes etmezsen olabilirsin ama hayatını bu saatten sonra futbola adaman gerekir yani risk alman lazım ya futbolcu olucaksın yada hiç o yüzden kendine inanırsan neden olamayasınki?

saçmalık
Saçmalık falan değil 11 yaşından bu yana futbol oynayan, antrenman kaçırmayan arkadaşlarım var, max mahalle takımı amatör kulüplerde oynadılar. Futbolcu olmak yetenek, azim ve en önemlisi de çevre işidir, çocukluktan gelir.

Saçmalık falan değil 11 yaşından bu yana futbol oynayan, antrenman kaçırmayan arkadaşlarım var, max mahalle takımı amatör kulüplerde oynadılar. Futbolcu olmak yetenek, azim ve en önemlisi de çevre işidir, çocukluktan gelir.
ben futbolun yetenek olmadığına inanıyorum ve gerçekten iyi oynayan kişiler emin ol farkedilir ama gerçekten iyi olman gerek bunun için düzgün şartların sağlanması lazım 16 yaşında başlayıp hayatını bu işe adarsa ve inanırsa olmayacak şey değil

Geri