Neler Yeni

16 Yaşında Futbolcu Olunur Mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Söylemek istemiyorum
16 yaşında futbola başlanırnu futbolcu olmak için. futbolu seviyorum ama çok kötü oynuyorum şimdi bir kulübe yazılsam futbolcu olabilirmiyim?

Farway

80+ Silver
Hayır, sadece daha iyi oynarsın.

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
16 yaşında futbola başlanırnu futbolcu olmak için. futbolu seviyorum ama çok kötü oynuyorum şimdi bir kulübe yazılsam futbolcu olabilirmiyim?
azimli olup hemen pes etmezsen olabilirsin ama hayatını bu saatten sonra futbola adaman gerekir yani risk alman lazım ya futbolcu olucaksın yada hiç o yüzden kendine inanırsan neden olamayasınki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, sadece daha iyi oynarsın.
saçmalık

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Arda
Bilmem olabilir misin?

Ayrıca onların bilmem kaç katı başaramayanlar vardır.
Evet dediginiz gibi birde Turkiye burasi unutmamak lazım. İspanya da bu yaslarda olamiyosan burda nerdeyse imkani yok maalesef

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Ertuğrul Bolat
Sadece futbolu değil sporu sevmen lazım.Vücut geliştirmen ve iyi beslenmen lazım.Ve tabiiki bol antreman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Söylemek istemiyorum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki futbol dışında hangi spora başlarsam bu yaşta milli sporcu olabilirim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
16 yasında daha gencecık cocuksun tek yapman gereken kendıne guvenıp cok calıman
anladıgım kadarıyla buraya konu acman kendını ozguvensız hıssettıgın ıcın
dedıgım gıbı daha gencecık cocuksun onunde uzun yıllar var calıs cabala hayllerının pesınden kos

Farway

80+ Silver
azimli olup hemen pes etmezsen olabilirsin ama hayatını bu saatten sonra futbola adaman gerekir yani risk alman lazım ya futbolcu olucaksın yada hiç o yüzden kendine inanırsan neden olamayasınki?

saçmalık
Saçmalık falan değil 11 yaşından bu yana futbol oynayan, antrenman kaçırmayan arkadaşlarım var, max mahalle takımı amatör kulüplerde oynadılar. Futbolcu olmak yetenek, azim ve en önemlisi de çevre işidir, çocukluktan gelir.

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Saçmalık falan değil 11 yaşından bu yana futbol oynayan, antrenman kaçırmayan arkadaşlarım var, max mahalle takımı amatör kulüplerde oynadılar. Futbolcu olmak yetenek, azim ve en önemlisi de çevre işidir, çocukluktan gelir.
ben futbolun yetenek olmadığına inanıyorum ve gerçekten iyi oynayan kişiler emin ol farkedilir ama gerçekten iyi olman gerek bunun için düzgün şartların sağlanması lazım 16 yaşında başlayıp hayatını bu işe adarsa ve inanırsa olmayacak şey değil

Farway

80+ Silver
Top Bottom