Araba ayna Gacırtısı

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,318
Ulan adamin arabasi 2015 fluence tak diye acilip kapaniyor ne ses yapiyor ne bir sey bende 2020 corolla var iki saat açılmıyor acilirken gacur gucur ses geliyor yaglamak lazim heralde yaglasam hizli acilip kapanir gibi geliyor neyle yaglayacagim bunu wurth silikon sprey alsam ise yarar mi

Elektronik Katlanır Ayna varsa, motorunu güçlendirirsen daha hızlı kapanıp açılır. Sen manuel olarak, elinle açtığında yavaş ve zor açılıyorsa wd40 falan dene, belki çözer.

Elektronik Katlanır Ayna varsa, motorunu güçlendirirsen daha hızlı kapanıp açılır. Sen manuel olarak, elinle açtığında yavaş ve zor açılıyorsa wd40 falan dene, belki çözer.
Otomatik ayna ben bir sey yapmıyorum kendi aciyor wd 40 is yapmaz yagi sokmek icindir yağlama yapmaz

Otomatik ayna ben bir sey yapmıyorum kendi aciyor wd 40 is yapmaz yagi sokmek icindir yağlama yapmaz
O Zaman bir elektrikçiye git, baktır. Yağlama falan yaparlar. Ya da motor değişimi. ( Güçlendirme amaçlı )

O Zaman bir elektrikçiye git, baktır. Yağlama falan yaparlar. Ya da motor değişimi. ( Güçlendirme amaçlı )
Hocam motorla alakali oldugunu sanmıyorum oyle olsa 2015 fluencenin motorunun 10 kere değişmesi lazimdi birazda silikon sprey alip sıkıcam cozum olur inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,220
Üyeler
200,317
Son üye
zetra577

Geri