thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,385
Alınır daha iyi buAlınır mı? Kardeşimde Ziyoulang t60 vardı geçen günlerde bozulmaya başladı ona göre başka bir model bakayım yada alayım.
Alınır daha iyi buAlınır mı? Kardeşimde Ziyoulang t60 vardı geçen günlerde bozulmaya başladı ona göre başka bir model bakayım yada alayım.
Teşekkürler, çekiyorum bir taneAlınır daha iyi bu
Evet bunu ariyordum sagol sarı ışık kotu olmus ama bu fiyata da bilemedim.aynı anda birden fazla tuş basma yanı anti ghosting diyorsan mevcut olduğu yazıyor
Aynı model bende de var tuşlar sorun çıkarmaya başladı basıyorum geç algılıyor bazen algılamıyor 2 tane klavye aldımAlınır mı? Kardeşimde Ziyoulang t60 vardı geçen günlerde bozulmaya başladı ona göre başka bir model bakayım yada alayım.
Evet tıpatıp aynı sorun başladı, bide mizar vardı ona da fw update yapınca o da cortladı. Kendime Hi75 alıcam elimde ktt kang v3 var. Kardeşime de bundan çekeyim dedim de tam emin olamadım.Aynı model bende de var tuşlar sorun çıkarmaya başladı basıyorum geç algılıyor bazen algılamıyor 2 tane klavye aldımbu da alınabilir rgb olsa alırdım direk
Ama siyah istiyodum o yuzden baska aciklamasi yok siyah keycaps de alabilirim kararsiz kaldim.fiyatı düşündüğünde problem yok aslında beyaz olan modeli alırsan mavi ışık bence güzel duruyor
Güzel duruyor keşke rgb olsaEvet tıpatıp aynı sorun başladı, bide mizar vardı ona da fw update yapınca o da cortladı. Kendime Hi75 alıcam elimde ktt kang v3 var. Kardeşime de bundan çekeyim dedim de tam emin olamadım.