eren28tr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,400
Samsungu diyorsan hocam ben pek bilindik bir model olduğu için önermiyorum şahsen 970 Evo plus öneririm.970 evo plustan daha üst bir model diğeri
Samsungu diyorsan hocam ben pek bilindik bir model olduğu için önermiyorum şahsen 970 Evo plus öneririm.970 evo plustan daha üst bir model diğeri
Kardeşim oem model olduğu için bilmiyorsun. Bilinip bilinmemesinin ne önemi var? Üreten samsung ve 970 evo plustan açık ara daha iyi bir modelSamsungu diyorsan hocam ben pek bilindik bir model olduğu için önermiyorum şahsen 970 Evo plus öneririm.
oem olduğu için sürücü desteğide yok hocam şahsen 970 evo plus öneririm ben.Kardeşim oem model olduğu için bilmiyorsun. Bilinip bilinmemesinin ne önemi var? Üreten samsung ve 970 evo plustan açık ara daha iyi bir model
hocam önemli olan samsungun üretmesi değil önemli olan modeli değilmi o zaman samsung üretti oddsey g3 alalım çok iyi kesin biraz saçma değilmi sizcede?Kardeşim oem model olduğu için bilmiyorsun. Bilinip bilinmemesinin ne önemi var? Üreten samsung ve 970 evo plustan açık ara daha iyi bir model
970 evo plus'ın hangi özelliği diğerinden daha iyi hocam soruyorum cevap yokKötü olduğu anlamına gelmez zaten hocam ama şahsen 970 Evo plus varken alınmaz.
Evet hocam 4.0 destekliyorOynamayan diyecektin herhalde. Oyun oynayanlar için önemli çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dram olan bir ssd alman iyi olur. Dram olmayan ssd alırsan ssd ram lerini kullanır. 2. slotun kaçıncı versiyon destekliyor. Pcı express 4.0 destekliyor mu? Ona göre öneri yapalım
istiyorsan al hocam sana kalmış.970 evo plus'ın hangi özelliği diğerinden daha iyi hocam soruyorum cevap yok
Evet hocam 4.0 destekliyor
oem olduğu için sürücü desteğide yok hocam şahsen 970 evo plus öneririm ben.
hocam önemli olan samsungun üretmesi değil önemli olan modeli değilmi o zaman samsung üretti oddsey g3 alalım çok iyi kesin biraz saçma değilmi sizcede?
İnternette yorumları var farkındaysan. Herhangi bir kronik sorunla ilgili bir yazı görmedim. Ayrıca alacak arkadaşın kararı. Ama sen sanki kötü bir model gibi davranıyorsun.oem olduğu için sürücü desteğide yok hocam şahsen 970 evo plus öneririm ben.
hocam önemli olan samsungun üretmesi değil önemli olan modeli değilmi o zaman samsung üretti oddsey g3 alalım çok iyi kesin biraz saçma değilmi sizcede?
Dostum ürün iyi ama oem . Yorumlarda bir sıkıntı görmedim. Ben alırım güvenirim diyorsan al. Daha düşük olsun ama bilindik olsun diyorsan başka modeller öneririz. Bütçe ne kadardı?970 evo plus'ın hangi özelliği diğerinden daha iyi hocam soruyorum cevap yok
Evet hocam 4.0 destekliyor
Evet hocam tamam 970 evo plus daha bilindik doğru söylüyor ancak bu diğer attığıma hiç denk gelmemiştim kağıt üstünde PM9A1 daha iyi gibi görünüyorİnternette yorumları var farkındaysan. Herhangi bir kronik sorunla ilgili bir yazı görmedim. Ayrıca alacak arkadaşın kararı. Ama sen sanki kötü bir model gibi davranıyorsun.
Bütçe 1500-2000 arası hocam 2k geçmese çok iyi olurİnternette yorumları var farkındaysan. Herhangi bir kronik sorunla ilgili bir yazı görmedim. Ayrıca alacak arkadaşın kararı. Ama sen sanki kötü bir model gibi davranıyorsun.
Dostum ürün iyi ama oem . Yorumlarda bir sıkıntı görmedim. Ben alırım güvenirim diyorsan al. Daha düşük olsun ama bilindik olsun diyorsan başka modeller öneririz. Bütçe ne kadardı?
Evet kağıt üstünde daha iyi. Bütçene göre modellere bakayım. Bu arada ram in kaç gb?Evet hocam tamam 970 evo plus daha bilindik doğru söylüyor ancak bu diğer attığıma hiç denk gelmemiştim kağıt üstünde PM9A1 daha iyi gibi görünüyor
Bütçe 1500-2000 arası hocam 2k geçmese çok iyi olur
Satın aldığımda 8 olarak gelecek 8gb da ben ekleme yapacağım hocamEvet kağıt üstünde daha iyi. Bütçene göre modellere bakayım. Bu arada ram in kaç gb?
Sürekli fişte kullanacağım hocam sorun olmaz muhtemelenAlmak istediğiniz laptop 8gb ram li. İlk etapta Rami 16gb veya 24gb yapmanızı öneririm. 8gb veya 16 GB aynı özellikte ram takab ilirsiniz. Ssd sonra upgrade edilebilir.
Bu arada bataryası zayifmis o modelin. Yorumlarda belirtiliyor .
Dostum normal satılan ürünlerde 2 bine kadar olanlarda en iyisi 970 evo plus. Ama 2500 e çıkarsan bu varSatın aldığımda 8 olarak gelecek 8gb da ben ekleme yapacağım hocam