Neler Yeni

Öneri Yeni alacağım laptop için m2 ssd önerisi

YazılımKafa

80+ Silver
Samsungu diyorsan hocam ben pek bilindik bir model olduğu için önermiyorum şahsen 970 Evo plus öneririm.
Kardeşim oem model olduğu için bilmiyorsun. Bilinip bilinmemesinin ne önemi var? Üreten samsung ve 970 evo plustan açık ara daha iyi bir model

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,390
İsim
Eren
Kardeşim oem model olduğu için bilmiyorsun. Bilinip bilinmemesinin ne önemi var? Üreten samsung ve 970 evo plustan açık ara daha iyi bir model
oem olduğu için sürücü desteğide yok hocam şahsen 970 evo plus öneririm ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam önemli olan samsungun üretmesi değil önemli olan modeli değilmi o zaman samsung üretti oddsey g3 alalım çok iyi kesin biraz saçma değilmi sizcede?

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
Kötü olduğu anlamına gelmez zaten hocam ama şahsen 970 Evo plus varken alınmaz.
970 evo plus'ın hangi özelliği diğerinden daha iyi hocam soruyorum cevap yok :D

Oynamayan diyecektin herhalde. Oyun oynayanlar için önemli çünkü

Dram olan bir ssd alman iyi olur. Dram olmayan ssd alırsan ssd ram lerini kullanır. 2. slotun kaçıncı versiyon destekliyor. Pcı express 4.0 destekliyor mu? Ona göre öneri yapalım
Evet hocam 4.0 destekliyor

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan

hocam önemli olan samsungun üretmesi değil önemli olan modeli değilmi o zaman samsung üretti oddsey g3 alalım çok iyi kesin biraz saçma değilmi sizcede?

Sürücü desteği olunca ne fark ediyor hocam ne işe yarıyor bilmediğimden soruyorum

YazılımKafa

80+ Silver

İnternette yorumları var farkındaysan. Herhangi bir kronik sorunla ilgili bir yazı görmedim. Ayrıca alacak arkadaşın kararı. Ama sen sanki kötü bir model gibi davranıyorsun.

970 evo plus'ın hangi özelliği diğerinden daha iyi hocam soruyorum cevap yok :D

Evet hocam 4.0 destekliyor
Dostum ürün iyi ama oem . Yorumlarda bir sıkıntı görmedim. Ben alırım güvenirim diyorsan al. Daha düşük olsun ama bilindik olsun diyorsan başka modeller öneririz. Bütçe ne kadardı?

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
İnternette yorumları var farkındaysan. Herhangi bir kronik sorunla ilgili bir yazı görmedim. Ayrıca alacak arkadaşın kararı. Ama sen sanki kötü bir model gibi davranıyorsun.
Evet hocam tamam 970 evo plus daha bilindik doğru söylüyor ancak bu diğer attığıma hiç denk gelmemiştim kağıt üstünde PM9A1 daha iyi gibi görünüyor

Dostum ürün iyi ama oem . Yorumlarda bir sıkıntı görmedim. Ben alırım güvenirim diyorsan al. Daha düşük olsun ama bilindik olsun diyorsan başka modeller öneririz. Bütçe ne kadardı?
Bütçe 1500-2000 arası hocam 2k geçmese çok iyi olur

YazılımKafa

80+ Silver
Evet hocam tamam 970 evo plus daha bilindik doğru söylüyor ancak bu diğer attığıma hiç denk gelmemiştim kağıt üstünde PM9A1 daha iyi gibi görünüyor

Bütçe 1500-2000 arası hocam 2k geçmese çok iyi olur
Evet kağıt üstünde daha iyi. Bütçene göre modellere bakayım. Bu arada ram in kaç gb?

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali Dogan
Almak istediğiniz laptop 8gb ram li. İlk etapta Rami 16gb veya 24gb yapmanızı öneririm. 8gb veya 16 GB aynı özellikte ram takab ilirsiniz. Ssd sonra upgrade edilebilir.

Bu arada bataryası zayifmis o modelin. Yorumlarda belirtiliyor .

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
Almak istediğiniz laptop 8gb ram li. İlk etapta Rami 16gb veya 24gb yapmanızı öneririm. 8gb veya 16 GB aynı özellikte ram takab ilirsiniz. Ssd sonra upgrade edilebilir.

Bu arada bataryası zayifmis o modelin. Yorumlarda belirtiliyor .
Sürekli fişte kullanacağım hocam sorun olmaz muhtemelen

YazılımKafa

80+ Silver
Satın aldığımda 8 olarak gelecek 8gb da ben ekleme yapacağım hocam
Dostum normal satılan ürünlerde 2 bine kadar olanlarda en iyisi 970 evo plus. Ama 2500 e çıkarsan bu var
Bu üst düzey bir model. 500₺ aşabilirsen bütçeni ciddi bir fark görürsün. Faizsiz 3 normalde de 12 ye kadar taksit oluyor. Dediğim gibi bütçeni aşarsan bu 500₺ ye kesinlikle değer. 7000e 3000 hızı var. Ve kullanım ömrü oldukça fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,375
Üyeler
161,276
Son üye
gotkamz
Top Bottom