(ÖNERI) Abdullah abi sana bir video önerim var

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,359
Bu sistemlerin nasıl kurulduğunu nelere dikkat etmemizi vb. Hakkında bir video yapabilirsin YouTube da bu konuda az video var. (Yazacağım şeyi başlığa sığdıramadığım için buraya yazdım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzay montaj (kazasız sistemler ile ilgili)

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

@Kürşat K. Abi bu isteğim ile ilgili ne düşünüyorsunuz

Cancağızım bana sor ne zaman ne istersen yardımcı olurum hiç problem değil Abdullah beyin yaptığı videolara bişey diyemem

Cancağızım bana sor ne zaman ne istersen yardımcı olurum hiç problem değil Abdullah beyin yaptığı videolara bişey diyemem
Bu isteğim mantıklı bir istekmi peki sence ? YouTube da adam akıllı bu şekilde video bulamadim

Bu isteğim mantıklı bir istekmi peki sence ? YouTube da adam akıllı bu şekilde video bulamadim
Kardeşim sistem toplamayı öyle en ince ayrıntısına kadar göstermiyorlar atıyorum sisteme 10 adet fan takacaksin bunlar tek noktadan aynı renk yanması lazım nasıl olacak vs detayları var buna ek olarak sıvı soğutma da var vs bunları net göstereni bilmiyorum yaparlar mı ama aramak istediğin şeyi tek tek aratarak bulabilirsin adım adım sistem toplama çekilmeye kalksa çok uzun bir video olur onu yapmazlar bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri