Xpg Lander 500 650W Hangi Psu Kullanıyor?

Reaksiyon skoru
22
Merhabalar Geçenlerde kasamda hafif bir Coil Whine olduğunu farkettim ilk fark ediğim valorantta poligonda 800 fpslerde kulaklığımın sağ tarafında tiz vızıldayan bir ses olduğunu farkettim
sonra biraz araştırdım bu coıl whine sesiymiş ses anakart ekran kartı psu (güç kaynağı) gibi yerlerde olabilirmiş kasanın camından dinlediğimde fan sesi ve hafif bir motor sesi amd fanı yüzünden sanıyorum duydum ama herhangi bir kulaklıgıma gelen sesi duymadım sonra kasanın arkasından psuyla ekran kartının arasına kafamı dayadım ve sanıyorsam PSUdan geliyor bu Xpg Lander 500ün psusu kalitelimidir acaba benlik bir şey mi yoksa 3 gün önce aldım

psu bilmem de o kasa çok kötü değil mi kral :)

xpg psu kullanıyor sıkıntı yaşamazsın modelini hatırlamıyorum kötü değil ama frgb yani sabit renk ışıklar
xpg psu kullanıyor sıkıntı yaşamazsın modelini hatırlamıyorum kötü değil ama frgb yani sabit renk ışıklar
Hocam şuan oyunda bile değilim ama yine o vızz sesi çok azıcık geliyor ve ben buna takıyorum sizce PSU değiştiriyimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet, ön taraf tam mesh değil, üst tavan 240mm da sıvı soğutma desteğin yok
eğzoz fanına 120mm desteği var
kule tipi soğutuculu kullanırsın kasa
hocam bunun psu değiştiriyimi sizce

Hayır kalsın yeterli o psu fanlardan geliyor o ses psudan değil

Hocam şuan oyunda bile değilim ama yine o vızz sesi çok azıcık geliyor ve ben buna takıyorum sizce PSU değiştiriyimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bunun psu değiştiriyimi sizce
hocam ben powerboostlu psu kullanmıştım sıkıntı yaşamamıştım, sizinde yaşacağınızı düşünmüyorum
şuan bitfenix psu kullanıyorum senin xpg ile aynı kalitede olduğunu düşünüyorum sıkıntı olmadı daha 9 ay oldu

hocam bu kulaklıgın sağ tarafındaki ses oyuna girince biraz coşuyor ya onun sebebi nedir oyuna girince kafayı dayıyıp tam psu tarafındanda aynı sesi dinliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,991
Üyeler
185,204
Son üye
MirsadC
Geri