Windows11 Diske Kurulmuyor.

T0NY1K1K

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar merhaba,
Bugün format atayım dedim. ISO dosyasını indirip Rufus ile USB'yi ayarlardım. Kurulum kısmına giriyor yani dil ve win11 modelini seçiyorum. Kurulacak diski seçtikten sonra USB istiyor. Attığım resimde daha net görebilirsiniz belki anlaşılmamıştır. İki farklı USB ile denedim. Windows'un kendi aracı ile de denedim ama değişiklik yok.

Şimdiden teşekkürler.

Ekler

• IMG_20240716_104320.jpg
    IMG_20240716_104320.jpg
    2.1 MB · Hit: 47
Aynı durumu daha dün yaşadım ilk yöntem olarak disk kısmında f10shift yap cmdye diskpart ardından list disk yaz kuracağaın diskin gpt olması gerekiyor eğer değilse seleckt disk clean sonra convert gpt yapıp çık benim çözüm yöntemim ise sıfırdan yeni dosyalarla yeni usbye kurmak

Gerek yok, giriyor.
Aynı durumu daha dün yaşadım ilk yöntem olarak disk kısmında f10shift yap cmdye diskpart ardından list disk yaz kuracağaın diskin gpt olması gerekiyor eğer değilse seleckt disk clean sonra convert gpt yapıp çık benim çözüm yöntemim ise sıfırdan yeni dosyalarla yeni usbye kurmak
diskleri listeledi ve gpt kısmında * işareti var. Bu durumda ne yapmam lazım?

Windowsu atacağınız distekyse sorun usbnizde yada windows kopyasında olabilir ben farklı usbye yeniden rufus ile atıp çözmüştüm
daha önce kaç kere format attım böyle bir şey olmadı. sabahtan beri uğraşıyorum ya ne saçma şeyler. Usbler sağlam. Test ettim. Dediğim gibi windowsu 2 ayrı usb'ye hem rufus hem de windows aracı ile attım.

daha önce kaç kere format attım böyle bir şey olmadı. sabahtan beri uğraşıyorum ya ne saçma şeyler. Usbler sağlam. Test ettim. Dediğim gibi windowsu 2 ayrı usb'ye hem rufus hem de windows aracı ile attım.
Bilemiyorum hocam aklıma bişey gelmiyor

sorunun çözümü çok saçma bir şekilde enter tuşuna basmak :D kurulacak sürücü üstüne tıklayıp sürücüye kur kısmına tıklamıyorsunuz. sadece sürücüye tıklayıp enter tuşuna basın tamamdır :D 5-6 saatir bunun için uğraşıyorum saçmalık seviyesi ortada :DA

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,593
Üyeler
190,937
Son üye
Kaymer
Geri