Başka Mouse olmaz miMerhabalar ben g403 modelinden alıcaktum hero versiyonuyla arasında 120₺ ilk bir fark var siz hangisini önerirsiniz
Olabilir tabii ki bunun yapısı çok hoşuma gitmişti ondan dedim senin önerin nedirBaşka Mouse olmaz mi
Viper alırdım benOlabilir tabii ki bunun yapısı çok hoşuma gitmişti ondan dedim senin önerin nedir
Tasarımını beğendiğim içinViper alırdım ben
500 civarı bu Logitechin bu modeli çok hoşuma gitti ondan danışmak istedim başka mouse önerin var mıTabii ki Hero olanı. Şu anki en iyi iki sensör PMW 3389 ve Hero 16K. Mercury sensör yerine Hero sensör daha iyi olur. Bütçe nedir tam olarak?
Viper ben de düşünüyorum ama yandaki tuşlar ve çok hafif olması kafamı kurcaladıViper alırdım ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tasarımını beğendiğim için
Viper önerecektim ki sen demişsin zaten. Mouse'un hafif olması daha iyi bir şey yalnız. Ayrıca onun sensörü de en üst sensör, alırsan güzel olur. Switchleri optik bu arada, ileride çift tıklama gibi şeyler yaşamazsın.500 civarı bu Logitechin bu modeli çok hoşuma gitti ondan danışmak istedim başka mouse önerin var mı
Gerçekten güzel bir mouse ama ben yandaki tuşları kullanıyorum oyun oynarken ve internetten bakınca da gözüme küçük gözüktü malum pandemi zamanları dışarı gidip de deneyemiyorumViper önerecektim ki sen demişsin zaten. Mouse'un hafif olması daha iyi bir şey yalnız. Ayrıca onun sensörü de en üst sensör, alırsan güzel olur. Switchleri optik bu arada, ileride çift tıklama gibi şeyler yaşamazsın.
Valla küçük olacağını sanmıyorum. Bende Viper Mini var, eğer ondaki gibiyse gayet büyük ve tıklanabilir büyüklükte.Gerçekten güzel bir mouse ama ben yandaki tuşları kullanıyorum oyun oynarken ve internetten bakınca da gözüme küçük gözüktü malum pandemi zamanları dışarı gidip de deneyemiyorum
Çok saol valla viper modelini alacağım sen bile bu mouse u kullanıyorsan baya sağlam bir şeydirValla küçük olacağını sanmıyorum. Bende Viper Mini var, eğer ondaki gibiyse gayet büyük ve tıklanabilir büyüklükte.
Bendeki keşke Viper olsa ama bendeki Viiper MiniÇok saol valla viper modelini alacağım sen bile bu mouse u kullanıyorsan baya sağlam bir şeydir
Çok mu küçük mini versiyonu benim eller 20cm çünküBendeki keşke Viper olsa ama bendeki Viiper Mini.