Yardım Hangi Red Switch klavyeyi almam gerekiyor.

Qpre

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
Merhaba arkadaşlar
Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Red Switch) Almanya düzeni
HyperX Alloy Origins Core RGB TKL TR
Siz hangi klavyeyi alırdınız arkadaşlar
Hyperx daha uygun ama ondada bilek desteği alacam aynı fiyatlara gelecek gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok mu arkadaşlar kullanan öneri

Son düzenleme:
Hocam bu iki klavyeden tabii ki Razer olanı almalısınız, sormamışsınız gibi davranıyorum, iyi forumlar :D . Sizin tercihinizdir fakat ben olsam biraz daha koyar Hunstman mini alırdım tabii burada kullanacağınız tuşlar vs. etkiliyor ise V2'den devam.

Hocam bu iki klavyeden tabii ki Razer olanı almalısınız, sormamışsınız gibi davranıyorum, iyi forumlar :D . Sizin tercihinizdir fakat ben olsam biraz daha koyar Hunstman mini alırdım tabii burada kullanacağınız tuşlar vs. etkiliyor ise V2'den devam.
hocam razer hakkında reddittede baktım çok şikayet var kalite anlamında hyperx daha iyi diyen daha çok genel anlamda

Hocam Hunstman serisinden memnun olunmamasının sebebi karşısına rakip olarak belirledikleri klavyelerin altında kalması fakat bir çok incelemeler de RTings vb. yerlerde en iyi mekanik klavye listelerinde mini olan modeli neredeyse hep yer almıştır, bu iki model arasında kesinlikle Razer diyorum başka düşüncesi olan varsa paylaşabilir.

Hocam Hunstman serisinden memnun olunmamasının sebebi karşısına rakip olarak belirledikleri klavyelerin altında kalması fakat bir çok incelemeler de RTings vb. yerlerde en iyi mekanik klavye listelerinde mini olan modeli neredeyse hep yer almıştır, bu iki model arasında kesinlikle Razer diyorum başka düşüncesi olan varsa paylaşabilir.
Bilemiyorum hocam başka kullanan tecrübeli arkadaş varsa daha iyi yorumlar ben okuduğum kadarıyla parasının hakkı değil diyorlar razer için hatta biri ilk razer önermiş kendiside onu almış sonra belli süre geçmiş kendi yorumunun altına arızalanmış klavye bunu geri verip hyperx alacağım yazmış :D

ABS de yolluyorlar ya bu klavyede o yüzden çok tereddütte kalıyorum
PBT diye biliyorum hocam TKL'de

Bilemiyorum hocam başka kullanan tecrübeli arkadaş varsa daha iyi yorumlar ben okuduğum kadarıyla parasının hakkı değil diyorlar razer için hatta biri ilk razer önermiş kendiside onu almış sonra belli süre geçmiş kendi yorumunun altına arızalanmış klavye bunu geri verip hyperx alacağım yazmış :D

PBT diye biliyorum hocam TKL'de
Kanka arkadaşımda bu(hyperx) klavyeyi kullanıyor 2.elini 1900 a aldı 2.yi satın alıyor şu an

Hiç bu fiyata düştüğünü görmedim dedi. bayağı bir süre araştırmıştı alırken.

Kanka arkadaşımda bu(hyperx) klavyeyi kullanıyor 2.elini 1900 a aldı 2.yi satın alıyor şu an

Hiç bu fiyata düştüğünü görmedim dedi. bayağı bir süre araştırmıştı alırken.
Fiyatı iyi neden sattı neden tekrar alıyor anlamadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,234
Üyeler
183,809
Son üye
random987
Geri