Neler Yeni

Yardım Hangi Red Switch klavyeyi almam gerekiyor.

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Merhaba arkadaşlar
Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Red Switch) Almanya düzeni
HyperX Alloy Origins Core RGB TKL TR
Siz hangi klavyeyi alırdınız arkadaşlar
Hyperx daha uygun ama ondada bilek desteği alacam aynı fiyatlara gelecek gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok mu arkadaşlar kullanan öneri

Son düzenleme:

Armi3067

80+ Bronze
Hocam bu iki klavyeden tabii ki Razer olanı almalısınız, sormamışsınız gibi davranıyorum, iyi forumlar :D . Sizin tercihinizdir fakat ben olsam biraz daha koyar Hunstman mini alırdım tabii burada kullanacağınız tuşlar vs. etkiliyor ise V2'den devam.

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu iki klavyeden tabii ki Razer olanı almalısınız, sormamışsınız gibi davranıyorum, iyi forumlar :D . Sizin tercihinizdir fakat ben olsam biraz daha koyar Hunstman mini alırdım tabii burada kullanacağınız tuşlar vs. etkiliyor ise V2'den devam.
hocam razer hakkında reddittede baktım çok şikayet var kalite anlamında hyperx daha iyi diyen daha çok genel anlamda

Armi3067

80+ Bronze
Hocam Hunstman serisinden memnun olunmamasının sebebi karşısına rakip olarak belirledikleri klavyelerin altında kalması fakat bir çok incelemeler de RTings vb. yerlerde en iyi mekanik klavye listelerinde mini olan modeli neredeyse hep yer almıştır, bu iki model arasında kesinlikle Razer diyorum başka düşüncesi olan varsa paylaşabilir.

ZEDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Zedelenmez
Instagram
mustafazedelenmez

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Hocam Hunstman serisinden memnun olunmamasının sebebi karşısına rakip olarak belirledikleri klavyelerin altında kalması fakat bir çok incelemeler de RTings vb. yerlerde en iyi mekanik klavye listelerinde mini olan modeli neredeyse hep yer almıştır, bu iki model arasında kesinlikle Razer diyorum başka düşüncesi olan varsa paylaşabilir.
Bilemiyorum hocam başka kullanan tecrübeli arkadaş varsa daha iyi yorumlar ben okuduğum kadarıyla parasının hakkı değil diyorlar razer için hatta biri ilk razer önermiş kendiside onu almış sonra belli süre geçmiş kendi yorumunun altına arızalanmış klavye bunu geri verip hyperx alacağım yazmış :D

ABS de yolluyorlar ya bu klavyede o yüzden çok tereddütte kalıyorum
PBT diye biliyorum hocam TKL'de

ZEDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Zedelenmez
Instagram
mustafazedelenmez
Bilemiyorum hocam başka kullanan tecrübeli arkadaş varsa daha iyi yorumlar ben okuduğum kadarıyla parasının hakkı değil diyorlar razer için hatta biri ilk razer önermiş kendiside onu almış sonra belli süre geçmiş kendi yorumunun altına arızalanmış klavye bunu geri verip hyperx alacağım yazmış :D

PBT diye biliyorum hocam TKL'de
Kanka arkadaşımda bu(hyperx) klavyeyi kullanıyor 2.elini 1900 a aldı 2.yi satın alıyor şu an

Hiç bu fiyata düştüğünü görmedim dedi. bayağı bir süre araştırmıştı alırken.

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Kanka arkadaşımda bu(hyperx) klavyeyi kullanıyor 2.elini 1900 a aldı 2.yi satın alıyor şu an

Hiç bu fiyata düştüğünü görmedim dedi. bayağı bir süre araştırmıştı alırken.
Fiyatı iyi neden sattı neden tekrar alıyor anlamadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,667
Üyeler
164,542
Son üye
oek07
Top Bottom