Mailsiz hesap ne demektir?

chatgpt

80+
Reaksiyon skoru
46
Görsel de vermiş olduğum gibi satıcı bir hesap satıyor ama hesap mailsizdir diyor. Malisiz hesap ne demektir? ne eksiği vardır? kendi mailimi ekleyemiyor muyum? Bu uyarı tam olarak nedir çünkü hesap değerinin çok çok altında.

Ekler

• Screenshot 2024-07-18 114932.png
    Screenshot 2024-07-18 114932.png
    45.7 KB · Hit: 85
Yok hocam mailsiz hesap sakin alma şifre mail hiçbirşeyi değişmeyen hesaptır

Neden? Riot mu izin vermiyor?
Hocam bu işlerde çok yenisiniz item satis ta dolandirilmamaniz için bana yazın dc 332merek mailsiz demek;çalıntı demek random herkessin girdiği demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu işlerde çok yenisiniz item satis ta dolandirilmamaniz için bana yazın dc 332merek mailsiz demek;çalıntı demek random herkessin girdiği demek

O emoji ne hocam dalga mı geçiyorsunuz
Yok hayır şaşırdım bir an ben itemsatış güvenlidir sanıyordum, satın almak istediğim hesabı size soracağım mutlaka teşekkür ederim.

Yok hayır şaşırdım bir an ben itemsatış güvenlidir sanıyordum, satın almak istediğim hesabı size soracağım mutlaka teşekkür ederim.
Item satis zaten guvenilir bir site ancak siz satan kişilerin yazdıkları şeyleri bilmeden mesela mailsiz,random,mailini kaybettim,hesap mailsiz ama tek size satacağım vb şeylere inanıp alırsanız itemsatistan herhangi bir hak talep edemezsiniz adam yazdigi için .attığınız hesapta o yüzden ucuz

Hocam itemsatis size satis olana kadar yardim eder. Ondan sonra bir sey olmasindan sorumlu degiller. Boyle seyler almayin mailsix demek size satilan hesabin aynisini baskasina da satabilirim ve bilgileri degistiremezsin demek

Hocam itemsatis size satis olana kadar yardim eder. Ondan sonra bir sey olmasindan sorumlu degiller. Boyle seyler almayin mailsix demek size satilan hesabin aynisini baskasina da satabilirim ve bilgileri degistiremezsin demek
Evet doğru ancak satis sonrası da geri alınma vb durumlar da iade yapabiliyorlar

E yani o olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,673
Üyeler
184,201
Son üye
serddar
Geri